Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.391
- Поени од реакции
- 26.385
Едно време го рачунав за топ играч таму 2014 2015, али лани имаше очајна сезона. Како и цел Атлети.
Само што Санчес освои Европско како стартер.Друго е да дадеш 6,7 мил ко со гнаабри па да се надеваш дека ќе се развие да го праќаш на позајмица друго е 40 мил.
Ako ne gi dadat za Sanchez vervi me ke gi namenat za mladi germanci, Brandt ili nekoj.. mene me zagrizhuva desnata krilna pozicija, navodno ova e posledna godina za Robben vo Baern, moja zelba za negova zamena e Bernardeschi, mnogu e brz i ima talent deckovo, me potsekja na Robben na mladi godini, zhelen za igra, samo sho ne e kelajca
Ако не успееме Алексис, по мое мислење пошо нема многу други кандидати кои ќе не засилат како што тоа може Алексис тогаш тие 50-60 мил.евра да ги да дадеме на Ман.Јунајтед за Марсијал. Нормално нема шпекулации за него, но после Алексис мој фаворит е Марсијал. Зборам за офанзивни играчи кои чинат до максимум 60 мил.евра.
Кутињо исто ми се допаѓа, но под 80 мил.евра нема да го пуштат Ливерпул, а и мислам дека нема ниту да ги напушти.
Како десен бекJoshua Kimmich assisted 6 goals in his last 6 games for Germany - Involved in 8 goals in his last 8 games (1G + 7A)
И јас дојдов за гостинскиот дрес да ви го пофалам, комбинацијата на бои е погодена.
Барем гостинскиот е убав за разлика од домашнниот кој не го бива.
Bayern have signed Korean talent Wooyeong Jeong (17) for the U19 team. He will join the team on January 1st, 2018
И претходно беше.И јас дојдов за гостинскиот дрес да ви го пофалам, комбинацијата на бои е погодена.