- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.199
Кога тоа? Ќе дочекаме викаш?"Реформската" влада требаше да го искорни криминалот а не селектира кој ќе обвини а кој не.
За друго не знам но едно сум сигурен.Овие "моиве"кога ќе се вратат на власт има фино лепо да им ебат матер на СДС за све што им направиле до сега.
Шо подразбираш за ситни риби? Па тие пониски ешалони се најзаслужни за ова дереџе во кое се наоѓаме,нивното слугување.Притвoри ке имa сaмo зa ситните риби...
Пoтпис нa све штo нaпишa.Oвa е нaјпaметниoт зaкључoк.Ние кaкo oбични луѓе нaјмнoгу изгубивме и oд тaкви стрaдaвме.[DOUBLEPOST=1498763580][/DOUBLEPOST]Зaтoa oд стaрт ми беше чуднo,декa билo нaјвaжнo пaтoрoт у зaтвoр дa oделШо подразбираш за ситни риби? Па тие пониски ешалони се најзаслужни за ова дереџе во кое се наоѓаме,нивното слугување.
Јас би бил среќен доколку паднат апс разни кримо директорчина,советничина,пратеници, по некој крадоначалник, потрчковци и .... Да видиш како само се менуваат работите на подобро, не зборам само на локално ниво, зборам општо, се учи лекција шо има огромно значење за државава, и за сите нас.
За пиштол треба лекарско,не му ласкај на вмровцитеСелфи?
Позајмен му е пиштолот, за селфито.За пиштол треба лекарско,не му ласкај на вмровците
Од која плажа баце? Фаќаш риба на каналче кај Имес?ЈА БАЦЕ МОЖАМ ДА ЗАВРШАМ НА АУДИЕЦИЈА КАЈ СВ.ПЕТАР,АМА ИАМ ЈАКИ ВЕЗИ И ПРВОКЛАСНИ АДВОКАТИ, ПА СЕ Е У ФИОКА ДО ДАЉЕ...ЗАТОА ТИ БРИГАЈ КОЈ ТЕ ЧЕШКА ПО ВРАТ,БАТАЛИ МЕ МЕНЕ...ова од мобилен од плажа..па ми залегна капс....
Сите шо направиле криминал треба да одговараат. Ако сега не почне да се практикува тоа, дефинитивно ја губам и најмалата светла точка во државава.Пoтпис нa све штo нaпишa.Oвa е нaјпaметниoт зaкључoк.Ние кaкo oбични луѓе нaјмнoгу изгубивме и oд тaкви стрaдaвме.[DOUBLEPOST=1498763580][/DOUBLEPOST]Зaтoa oд стaрт ми беше чуднo,декa билo нaјвaжнo пaтoрoт у зaтвoр дa oдел
...овцо almeida оди блеј на облаци и папкај со папците папкару...Сите шо направиле криминал треба да одговараат. Ако сега не почне да се практикува тоа, дефинитивно ја губам и најмалата светла точка во државава.
Дека ништо не е вечно видовме, сега останува уште да се надеваме дека ќе почнат да се средуваат од правен аспект работите, со самото тоа се подобрува и животот за сите, и за сите наредни генерации.
...овцо almeida оди блеј на облаци и папкај со папците папкару...
Мислам дека ти ми ја прати кога ми се закануваше.Но изгледа друга будала била.Па малце ли ве има на темава.Позајмен му е пиштолот, за селфито.
Вака најискрено....сакаш да пратам неколку пишани докази за криминал на неколку од врвот на СДС од мојот град....кој го направија и тоа за вмро-вско време? Едниот е дури и координатор на СДС за 5-та изборна единица..и сега го чека огромна функција.Сите шо направиле криминал треба да одговараат. Ако сега не почне да се практикува тоа, дефинитивно ја губам и најмалата светла точка во државава.
Дека ништо не е вечно видовме, сега останува уште да се надеваме дека ќе почнат да се средуваат од правен аспект работите, со самото тоа се подобрува и животот за сите, и за сите наредни генерации.
Остави деца, нека се радуваат.Добро бе луѓе вие стварно мислите дека некоја голема риба ќе служи робија?
Аман ... се мислите живеете во Шведска , а не во Македонија .
Некој од Фамилијата ако се плашеше од затвор , далеку ќе беше сега од тука. Пресметките се направени.
Ова ви е само едно добро шоу, што рака на срце , гледам супер ве (не) орасположува.
Дури и да стигне нешто од ова до суд... дури и да помине... заборавате кој е претседател и каква моќ на аболиција има истиот? Колку што лежеше Заев , толку и Груевски и Мијалков ќе лежат ...за жал