- Член од
- 17 декември 2010
- Мислења
- 2.811
- Поени од реакции
- 4.287
http://www.svedok.org.mk/mk/record.php?id=896Утре ќе се решава по прашањето за притворите. Да не им си во кожата на судиите.
http://www.svedok.org.mk/mk/record.php?id=896Утре ќе се решава по прашањето за притворите. Да не им си во кожата на судиите.
Добро е. Барем колку за ова да го сфатиш имаш мозок.sve vmrovci
- Кај судијата Лидија Петровска предметот „Тарифа“,
- кај судијата Горан Бошевски предметите „Трезор “ и „ Тенк“,
- кај судијата Верка Петковска предметот „Титаник-2“,
- кај судијата Ленка Давитковска предметот „Топлик“,
- кај судијата Ивица Стефановски предметот „Тендери“
- и кај судијата Татјана Михајлова предметите „ТНТ“ и „Траекторија“.
ЈА БАЦЕ МОЖАМ ДА ЗАВРШАМ НА АУДИЕЦИЈА КАЈ СВ.ПЕТАР,АМА ИАМ ЈАКИ ВЕЗИ И ПРВОКЛАСНИ АДВОКАТИ, ПА СЕ Е У ФИОКА ДО ДАЉЕ...ЗАТОА ТИ БРИГАЈ КОЈ ТЕ ЧЕШКА ПО ВРАТ,БАТАЛИ МЕ МЕНЕ...ова од мобилен од плажа..па ми залегна капс....Статистички гледано баце, ТИ имаш најголеми шанси да завршиш у Идризово.
Види провери, ти звони некој на врата, Превара.[DOUBLEPOST=1498749826][/DOUBLEPOST]
Не знам каква врска има ова со темиве.
Дефиниција за македонски јазик и правопис.ЈА БАЦЕ МОЖАМ ДА ЗАВРШАМ НА АУДИЕЦИЈА КАЈ СВ.ПЕТАР,АМА ИАМ ЈАКИ ВЕЗИ И ПРВОКЛАСНИ АДВОКАТИ, ПА СЕ Е У ФИОКА ДО ДАЉЕ...ЗАТОА ТИ БРИГАЈ КОЈ ТЕ ЧЕШКА ПО ВРАТ,БАТАЛИ МЕ МЕНЕ...ова од мобилен од плажа..па ми залегна капс....
и Коце има плажаАбе и Асамати има плажа...just saying.
"Реформската" влада требаше да го искорни криминалот а не селектира кој ќе обвини а кој не.За дуи незнам ама за овие твоите сигурно ќе наебат. Ако ништо друго замина грујо и фамилијата во историја.
Ќе се вратат, еве само што не се вратиле."Реформската" влада требаше да го искорни криминалот а не селектира кој ќе обвини а кој не.
За друго не знам но едно сум сигурен.Овие "моиве"кога ќе се вратат на власт има фино лепо да им ебат матер на СДС за све што им направиле до сега.
Доста бе лупеташ, труп еден.Дa се стрпиме,дa пoчекaме.Утрoтo е пoумнo oд вечертa
Како што почнаа СДС можно е и многу побрзо.Ќе се вратат, еве само што не се вратиле.
Дa не испaднеш утре БАЛВАН,зaтoa не брзaј.Доста бе лупеташ, труп еден.