Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Prajme muabet za ligi koj mozat da se sporedat. Samiot znajs deka ova so vardar nema vrska.

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk
Игорче, секако дека Премиер и Бундес НЕ МОЖАТ да се споредат.

Баерн е појак од било кој тим во ПЛ во моментов, ФАКТ, останатото, повремени блесоци во Баерн лигата.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Сега истово што го рече за нас,изрецитирај го во себе,само смени ги улогите .

Како тоа не се правиш паметен,а со Суле и Руди Баерн не можеле да се надигруваат со шпанските екипи ? Исто и со Кимих на десен бек.

Да ти пуштам приватен e-mail од Румениге,Хенес или официјалниот од Баерн за да им кажеш што прават погрешно ?
Баерн не е Дортмунд,Баерн ако стигна да се задоволува со вакви играчи тогаш и самиот не си го почиуваш клубот

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.628
Поени од реакции
22.365
Кои други натпреварувања?
Прв посериозен противник во ЛШ и ги изврлија, нешто што им се задеси и на Лестер.

Лестер = Дортмунд?
Imas napad ne smeeme da zaboravime oti bez toa Dortmund imase dobri sansi da pomime. Sfakam deka Real ne ti e seriozen tim pa zatoa zaboraj da gi spomnes i toa deka Dortmund pred niv zavrsi vo grupite.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Пеја инаету еден,Ел Њињо ја направи листата моментално во склад со минатите неколку сезони и нон стоп ги форсираше оние 3/4 титули во ЛШ за Реал,па според таа логика ниту Монако,ниту Јунајтед а најмалце Тотенхем неможат да бидат пред Дортмунд..и Јунајтед не е во Топ 10 моментално ниту Монако не е ама ќе треба цели реферати да ти пишам за џабе бидејќи ионака ќе разбериш погрешно и ќе ми реплицираш безврска.

Атлетико е меѓу топ 5 клубови во Европа,екипа што во последните години редовно игра во финале ЛШ и 1/2 финале во ЛШ неможи да не биди на врвот и покрај тоа што нема титула бидејќи конкуренција му се Барселона и Реал Мадрид најмоќните клубови во Европа.

Значи кога споредуваме екипи од различни држави и првенства најмеродавно натпреварување се ЛШ и ЛЕ..Рома кој јаде шамари од Порто 0-3 во КВАЛИФИКАЦИИ ја ставаш пред ДОРТМУНД кој стигна до 1/4 финале во ЛШ...во првенството едните 2-ри другите 3-ти и двете обезбедија пласман во ЛШ..е сега пак спомни дека завршиле позади Лајпцих
Па остави го Ел Нињо на страна и неговата листа и причината зошто е таква, јас само кажав дека се согласувам.

Ете ти ја мојата листа, со факти,

Топ10 клубови за лани
Баерн, Реал, Барса, Атлетико, Челзи, Сити, Јунајтед, Јуве, Монако, ПСЖ.

Нема место за Дортмунд.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.628
Поени од реакции
22.365
Сити не освои ништо сезонава, за нивниот буџет и амбиции имаа слаба сезона ама од Дортмунд се 3 пати поквалитетни. Сега сфаќаш дека е глупа репликата со освоениот куп кога се споредуваа со Тотенхем?
Tvoja teza za city i totenhem realnosta deka Dortmund gi ima rendano. City ne postoi vo Evropa totenhem ne ni spommuva mentalitet ko salke i leverkuzen imaat.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Па остави го Ел Нињо на страна и неговата листа и причината зошто е таква, јас само кажав дека се согласувам.

Ете ти ја мојата листа, со факти,

Топ10 клубови за лани
Баерн, Реал, Барса, Атлетико, Челзи, Сити, Јунајтед, Јуве, Монако, ПСЖ.

Нема место за Дортмунд.
Добро ајде така нека биди.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.911
Поени од реакции
116.298
Tvoja teza za city i totenhem realnosta deka Dortmund gi ima rendano. City ne postoi vo Evropa totenhem ne ni spommuva mentalitet ko salke i leverkuzen imaat.

Чекај малце, кажи ми само дали Дортмунд е појак од Сити моментално? И Интер иначе ги има Барса рендано па сега не можат Пескара да ја тепаат. Минато СВРШЕНО време.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Сити не освои ништо сезонава, за нивниот буџет и амбиции имаа слаба сезона ама од Дортмунд се 3 пати поквалитетни. Сега сфаќаш дека е глупа репликата со освоениот куп кога се споредуваа со Тотенхем?
Ете Тотенхем играа во ЛШ и испаднаа во групите,а Дортмунд стигнаа до 1/4 финале во ЛШ..која логика е сега ова?.или чекај за Лајпцих завршија:pos:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.628
Поени од реакции
22.365
Чекај малце, кажи ми само дали Дортмунд е појак од Сити моментално? И Интер иначе ги има Барса рендано па сега не можат Пескара да ја тепаат. Минато СВРШЕНО време.
Ne gi gledam poslab. Zosto e city pojak?

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Баерн не е Дортмунд,Баерн ако стигна да се задоволува со вакви играчи тогаш и самиот не си го почиуваш клубот
Фала што ми разјасни дека името игра на теренот,а не играчот.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506

Чекај сега неговото височество Халеп 1.07 Цобе ќе ти ги спореди играчите и кој колку вредел:pos:..и ќе ти спомни дека зад Лајпцих завршиле..другите натпреварувања не се битни кој ги тркала нив .:LOL:..Стекпертиза

Член од
23 август 2010
Мислења
39.911
Поени од реакции
116.298
Ете Тотенхем играа во ЛШ и испаднаа во групите,а Дортмунд стигнаа до 1/4 финале во ЛШ..која логика е сега ова?.или чекај за Лајпцих завршија:pos:
Ништо не те сфатив... Бројчано, односно статистички Дортмунд имаше подобра сезона од Сити. Дортмунд моментално е 3 класи зад Сити. Тоа е мојата поента, затоа и се натегав за Тотенхем дека според МЕНЕ се подобри од Дортмунд моментално, а напишав и аргументи.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Фала што ми разјасни дека името игра на теренот,а не играчот.
Значи Руди,Суле и Гнабри би биле добри трансфери за Дортмунд но не и за Баерн,не знам како неможите да го разберите ова..да ви се нацрта треба? ете ќе дојди сепмтеври-октормври и ќе си видите сами

Член од
23 август 2010
Мислења
39.911
Поени од реакции
116.298

Игорче поздрав брат, завршуваме јас и ти со секаква дискусија на форумов што се тиче Дортмунд. Посубјективен член немам видено во мојот живот.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ништо не те сфатив... Бројчано, односно статистички Дортмунд имаше подобра сезона од Сити. Дортмунд моментално е 3 класи зад Сити. Тоа е мојата поента, затоа и се натегав за Тотенхем дека според МЕНЕ се подобри од Дортмунд моментално, а напишав и аргументи.
Ама за да бидат подобри треба ДА ГО ПОКАЖАТ ТОА НА ТЕРЕНОТа не да сврзваме паушални тези овај вака овај онака...сега засега немаат покажано

Kajgana Shop

На врв Bottom