Ах бе левичару бе, не се замарај толку со мене гледај си таму бугарскиот пасош и глуми патриот од неколку илјади километри далечина. Глуми како тоатебе ти е гајле за државата, како тоа ти се знаеш како е правилно и дека се не чини.
Ама види мајката, неколку прашања ти поставија и ти не одговори конкретно на ниедно.
На пример, што ќе направи Левица да има власт? Еве Сдсм лошо прават, ете земи машки и патриотски одговори конкретно на прашањето како е правилно да се работи, и како Левица ќе се справела со тоа. Ова секако јас лично не мислам дека си гласач и поддржувач на Левица, ама ај нека ти биде кога веќе си влезен во филмот.
Секое мислење ти е "аха видете ова како е" "дојде живот" и слични ретардирано лоши обиди за исмевање. Ама мајсторе, забораваш дека кога ќе почнеш да исмејуваш така (добро ти само пробуваш, ама упорен си мора да се признае) треба да кажеш како е правилно ако не така. Бидејќи вака не си ништо поарен од вмровски бот кој е програмиран само за едно нешто.
На крај краева твоето мислење е небитно, бидејќи ти си отишол да си вадиш бугарски пасош бидејќи си патриот најголем, а нели така прават патриотите. Само не знам па затоа ако сакаш кажи ми, бугарската химна ја знаеш ли?
Си земал си избегал од тука, и на секое само си пишуваш глупости а од друга страна кога ќе те прашаат нешто, тогаш тоа го прикриваш со "ама требаше да е поразлично" е добро де требаше, ај кажи како Левица ќе ја направеше таа разлика, како ќе се справеше со тој предизвик.
И глеам плукаш и по СЈО, тоа е тоа, левичару со бугарски пасош кој заспива со химната на вмро.
ooo,pa kaj si ti? odmori malce? okej
ajde da pocneme
levica ne e na vlast,vie ste na vlast. se ponasate kako da ne ste,pa barate od vmro,levica, reptilite kako bi postapile a ne kako vie postapuvate od koga ste na vlast
ene ete od vashite vika ne bil sfaten dobro pa kje dadel ostavka ako vo idnina se dokazelo deka ima zloupotreba. klasika vmro muabet
pravilo e kurtush da bide isklucen i nateran da dade ostavka,
pravilno e da pocnat cajkanite da kaznuvaat za pominuvanje na crveno
pravilno e da ne ide cel NGO sektor vo vlada, a nov NGO sektor da se formira na celo so maminoto since i cel sdsm da mu ide na krunisuvanje za pretsedatel
pravilno e sjo da goni glaucite sto gi slsuavme na razgovorite a ne da obvinuva 2or esalon sluzbenici od opstina.
pravilo e da ima povekje obvinienija za 11 milijardi kriminal nego li samo 3
pravilno e da se stavaat profesionalci za direktori a ne da prodolzuvate so dime spasovci samo od sdsmovska provinicinencija
pravilno e da pocnete da rabotite spored nekoi opstoprifateni standardni za kvalitet a ne za sve odgovor da vi bide`ama vmro...`
pravilno e da ministerkata na promocija na NGO da kazuva deka `nemoze da ocekuvame site problemi da gi resi vladata` od koga dojdoa na vlast bas vrz istata premisa deka site problemi se napraveni od prethodnata vlada
za koj kur ondak promeni?
za bodiraniot del,ocigledno ne si go dobil mejlot
bugarite vekje ne ni se neprijateli. porano vmro bea bugarofili i toa bese loso
od minatata nedela bugarite se super i nie sme super i vekje nema postiranje sliki od koli so bugarski tablici i slicno
get with the program.vaka samo pokazuvas i dokazuvas deka vo shtab tebe posleden sve ti kazuvaat.
bugarofilijata vekje 1 nedela ne e tema za ruganje.psoebno od koga zaev kaza deka sme eden narod[DOUBLEPOST=1498613339][/DOUBLEPOST]
Ахам, според твојата логика, не користиш говор на омраза=браниш некого. Ок, if you say so. Едно е дда реагираш со остра критика, друго е да навредуваш, омаловажуваш и да повикуваш на насилство према поединец.
Ете, ако е поднесена пријава, ќе видиме институциите што ќе кажат.
a tvojata logika e? osuduvas govor na omraza, a ne osuduvas govorot sto ohrabruva krivicni dela i pricinata za sledovatelniot govor na omraza?