Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Изгледа некој чека нешто, односно некого, штом има толку одолговлекување. Ваљда одат на сигурно, ако не го потпишат Фабињо, да одат на Матиќ или обратно.

Случајно вртам на јутјуб и наидов на ова видео, каков ви е овој пуцвал? брат на Франк Кесие?
И толку многу е добар па има над 1мил гледаност или до косата е ? :D

Manchester United have offered Radja Nainggolan wages worth €7.5 worth per year. [II Tempo] #mufc
Без навреда ама вестиве што си ги пастирал се стари недела дена :)
Случајно вртам на јутјуб и наидов на ова видео, каков ви е овој пуцвал? брат на Франк Кесие?
И толку многу е добар па има над 1мил гледаност или до косата е ? :D

Лани стигна од Феенорд, во младинскиот состав е. Дека е талентиран да, ама ќе видиме што ќе биде кога ќе добие шанса во првиот тим , дете е уште, 16 години има. :)

7696E965DE8F4E23844C28E3517E4E7D.ashx
[DOUBLEPOST=1498483491][/DOUBLEPOST]п.с. За Матиќ не верувам зошто е од Џејми Џексон, многупати грешел кога се работело за вести за Манчестер, згреши лани и за Погба и за Микитарјан, цело време пишуваше Андре Гомеш ќе сме го земеле.

Без навреда ама вестиве што си ги пастирал се стари недела дена :)

Лани стигна од Феенорд, во младинскиот состав е. Дека е талентиран да, ама ќе видиме што ќе биде кога ќе добие шанса во првиот тим , дете е уште, 16 години има. :)

7696E965DE8F4E23844C28E3517E4E7D.ashx
[DOUBLEPOST=1498483491][/DOUBLEPOST]п.с. За Матиќ не верувам зошто е од Џејми Џексон, многупати грешел кога се работело за вести за Манчестер, згреши лани и за Погба и за Микитарјан, цело време пишуваше Андре Гомеш ќе сме го земеле.

Додека е Фелаини во тимов овој несмее да заигра за првиот тим. Има огромни шанси да се заглават во тунелот па ќе мораат да рушат дел од Old Trafford.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

За жал Чонг имаше тешка повреда во втората половина од минатата сезона и најверојатно ќе го пропушти стартот од следната. Има беспрекорен талент, но да се надеваме дека повредата нема да го редуцира неговиот развој.

Sunderland are interested in signing Guillermo Varela. [Guardian] #MUFC
Arsenal have placed Martial on their 'wish list'. Arsene Wenger is ready to pay £40m for him if they fail to sign Kylian Mbappe [Mail] #MUFC[DOUBLEPOST=1498507560][/DOUBLEPOST]Manchester United to turn to Fiorentina's F.Bernardeschi valued at €50m if Inter do not lower their €55m valuation of I.Perisic. [Media Set]

Последно уредено:

Видете ги ретардиве од Индепендент, веќе го потпишаа Матиќ :facepalm:

мене па баш ми се свиѓа овој дрес, ланскиот ми беше грд, ич не сакам така комплицирање, прелевања на бои на облека, поготово ако е црвена боја.[DOUBLEPOST=1498582409][/DOUBLEPOST]Мората се вратил од меден месец во Мадрид за да види до кај му е трансферот :popce:

Последно уредено:
На дресот да не беа копчињата ќе беше најдобриот дрес од 2008ма навака. Ама и вака си е топ.

Manchester Utd are to complete the signing of Nemanja Matic this week for a fee of 40m. Medical in the next 48 hours! (Guardian)

Видете ги ретардиве од Индепендент, веќе го потпишаа Матиќ :facepalm:

мене па баш ми се свиѓа овој дрес, ланскиот ми беше грд, ич не сакам така комплицирање, прелевања на бои на облека, поготово ако е црвена боја.[DOUBLEPOST=1498582409][/DOUBLEPOST]Мората се вратил од меден месец во Мадрид за да види до кај му е трансферот :popce:

Па ако тоа што си го прочитала за Фабињо е точно, дека сака назад на десен бек, ова до негде и е остварливо. Повеќе го преферирав Фабињо за ДМ, али, србинов е докажана ствар. Само да си ја оддржува формата на константно ниво.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom