Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ќе може ли барем еднаш да купиме играч за 2-3 дена, да не се влече и врти по месеци со една иста работа.. Фала Ед, чао пријатно! :D

Кај шпанците со закон мора да има откупна клаузула. Е сега, изгледа солена е па затоа се ценкаат за суми.

Шта се мени тиче, нека пропадни трансферов. Нема ништо драстично да добие Јунајтед во нападот со Мората.

Мендеш се лутел зошто Фабињо 3 клуба го сакале (ПСЖ, Сити, Јунајтед) а никој од нив не повлекувал чекор да го заврши трансферот :tapp:

Некако сум изненаден од однесувањето на управава. Кога го потпишаа Мурџо, очекував Јунајтед да стани Мендешленд ама до сега немаат потпишано ниту еден негов играч (Беји не знам кој го застапува).

Изгледа ПСЖ потегнале за Фабињо и ќе одел кај нив, според Duncan Castles

Некако сум изненаден од однесувањето на управава. Кога го потпишаа Мурџо, очекував Јунајтед да стани Мендешленд ама до сега немаат потпишано ниту еден негов играч (Беји не знам кој го застапува).
mendes.jpg

Кога сакаш да направиш крш во фотошоп е потешко него кога сакаш нешто паметно :(

Do vcera jadevne zaedno (</3) no sega veke ne sme zaedno
Таа ни е автобиографска со Клипче, Пеџа и Комита, да дојдам дома ќе ја постирам и нашата верзија, ја имаше и во ДК :pos:

Мислам Касл беше пишал вчера дека Фабињо не ни е приоритет ни за дмф ни за бек.

Веројатно Матиќ е прв избор.

Ќе може ли барем еднаш да купиме играч за 2-3 дена, да не се влече и врти по месеци со една иста работа.. Фала Ед, чао пријатно! :D
Не сме ние Баерн , кај нас се мора да е како оперска сапуница , муабети , нагаѓања , зговорници и т.н. МУ е сеуште медиумска златна кокошка и ќе има едно чудо лешинари кои ќе си бараат внимание , ставајки го името на клубот во своите постови .
Не дека МУ званично кажале нешто па да оценуваме биднало или не !
Се е ова магла , да се попуни летната празнина . Шопингот е страшна болест , не само кај жените :D !

Manchester United will complete the signing of Northern Ireland defensive midfielder Ethan Galbraith this weekend. [M.E.N] #MUFC
:cautious::icon_lol:[DOUBLEPOST=1498743445][/DOUBLEPOST]Manchester United are willing to offer up to €45m for Radja Nainggolan and a contract worth €7.5m per season. [GdS] #MUFC

Новостиве за мидфилдер во неделен loop се заглавени.
Матиќ -> Фабињо -> Нианголан -> Матиќ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom