Клипче
asd
- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 14.044
- Поени од реакции
- 36.924
хет-трик дае сеа за Црна Горе и мора да се пуНпа цената:Д30-35 мил евра за Јоветич![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
хет-трик дае сеа за Црна Горе и мора да се пуНпа цената:Д30-35 мил евра за Јоветич![]()
Како бе Џони Белоти ти е просечен играл, а Нолито ти беше играчиште? И да нигде ме пишавме дека дортмунд треба го продаде Дембеле, туку како изреагира Игорче ко 10 Милоона Барса да им понудила.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
И да нигде ме пишавме дека дортмунд треба го продаде Дембеле, туку како изреагира Игорче ко 10 Милоона Барса да им понудила.
Biser ili ne biser, ne znam sto e tolku smesna vistinata? Drugo e da kupis igrac od Verona na primer a drugo od BVB. Mozebi vo Liverpul i ne e tolku bitna ovaa kategorija zatoa sto sekako momentalno e nedostizna?
Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk
Видовме колку е Меси [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Dembele e proglasen za najdobar igrac vo Bundesligata minatata sezona znaci kupuvas vrven i vazen igrac od top10 klub. Dortmund lani igrase 1/4 finale LS i vo UEFA rankingot e na 7. mesto. Koi deset klubovi sportski se pred Dortmund? Ama ne onaka po tvoje kazano tuku so fakti podkrepeno.Па има разлика, не дека нема, можеш да го купиш Џеј Спиринг од Ливерпул а од друга страна можеш да го купиш Алексис Санчез од Удинезе. Тоа што купуваш од условно кажано голем клуб, не мора да значи и дека играчот ќе биде квалитетен.
Вистината е дека ланска сезона Дортмунд не беше во топ10 тимови во Европа.