Клипче
asd
- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 14.028
- Поени од реакции
- 36.813
хет-трик дае сеа за Црна Горе и мора да се пуНпа цената:Д30-35 мил евра за Јоветич![]()
хет-трик дае сеа за Црна Горе и мора да се пуНпа цената:Д30-35 мил евра за Јоветич![]()
Нолито за Белоти е Меси во најдобри години..смешно е да ги споредиш плус играат на различни позиции..Нолито од млад имаше проблем со карактерот и несериозноста иначе уште во Бенфика играше одлично и газеше кога ќе сакаше да игра...Како бе Џони Белоти ти е просечен играл, а Нолито ти беше играчиште? И да нигде ме пишавме дека дортмунд треба го продаде Дембеле, туку како изреагира Игорче ко 10 Милоона Барса да им понудила.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Па нормално е да се збуни и да се буни Игорче коа не ни знае шо понуда е ова од Барса.И да нигде ме пишавме дека дортмунд треба го продаде Дембеле, туку како изреагира Игорче ко 10 Милоона Барса да им понудила.
Па има разлика, не дека нема, можеш да го купиш Џеј Спиринг од Ливерпул а од друга страна можеш да го купиш Алексис Санчез од Удинезе. Тоа што купуваш од условно кажано голем клуб, не мора да значи и дека играчот ќе биде квалитетен.Biser ili ne biser, ne znam sto e tolku smesna vistinata? Drugo e da kupis igrac od Verona na primer a drugo od BVB. Mozebi vo Liverpul i ne e tolku bitna ovaa kategorija zatoa sto sekako momentalno e nedostizna?
Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk
Јас ти пишав,кај Нолито влијае непрофесионалноста и некостантноста ,нова средина,нов тим,поинаков стил на фудбал,недоволно слобода,многу фактори се во игра..во Селта и Бенфика ја имаше целата слобода на светот што сака да прави со топката како Дембеле во Дортмунд..ама кога ќе направиш трансфер во посериозен тим со шампионски амбиции е тогаш е друга работата ..Белоти тврдам дека ќе се избрука за сите париВидовме колку е Меси
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Dembele e proglasen za najdobar igrac vo Bundesligata minatata sezona znaci kupuvas vrven i vazen igrac od top10 klub. Dortmund lani igrase 1/4 finale LS i vo UEFA rankingot e na 7. mesto. Koi deset klubovi sportski se pred Dortmund? Ama ne onaka po tvoje kazano tuku so fakti podkrepeno.Па има разлика, не дека нема, можеш да го купиш Џеј Спиринг од Ливерпул а од друга страна можеш да го купиш Алексис Санчез од Удинезе. Тоа што купуваш од условно кажано голем клуб, не мора да значи и дека играчот ќе биде квалитетен.
Вистината е дека ланска сезона Дортмунд не беше во топ10 тимови во Европа.