Кајганеро
Немој не ме радуј!
- Член од
- 3 јули 2010
- Мислења
- 2.892
- Поени од реакции
- 2.804
Ако сакаме да го земеме Далберт, а Асамоа останува, Сандро оди 100% , а и не знам дали има еу пасош, бидејќи имаме едно слободно место. И тоа за Коста, бидејќи Бентанкур ќе оди на позамица некаде. Да се земаа 2 десни бека разбирам, ама вака мириса нешто со Сандро. И пак ќе речам да се гонат у 3 пичке материне Севиља со све ропакот Нзонзи, и да дојде и да испадне најдобар, нема да ми смени мислење ради тоа што сме шконтари цел живот, игла у гз не ни влага, дадовме 95милиони за Игуаин 29год, сега 40мил за ебан Нзонзи блиску 30 год. Со 4 сезони не правиш ништо, и одма ротација нова ќе треба па па купувај. И да, остај маркетинг ти, не можеме да се мериме со Утд и компанија, каде што со дресовите од Ибра го купија Погба што се вели... така да муабетот за Игуаин паѓа у вода, и јас не го менувам ставот дека дебелиот е топ, ама не е човек за нас кој ќе ни помогне у ЛШ.
Surprise name, на Де Чеље му се продолжува договорот до 2035та, или го враќаме Падоин за да заштедиме.
И да, јебем ти принцип на "не чуваме незадоволни играчи", пичка ли ви материна милиони земате не биле задоволни, не сме ние бе попатна станица, направи играчи продај, има да дреме на клупа и да се кае цел живот што потпишал предходно. Ако се ребрендиравме, лого курци палци, треба највеќе да се работи на не продавање на клучни играчи. Мора да имаме звучни имиња, само така имаме поголеми шанси во ЛШ, и уште подобри финансии. Јесте да платите ни се проблем, ама се радувам што од макс плата 4мил, стигнавме до 7,5 лол.
Surprise name, на Де Чеље му се продолжува договорот до 2035та, или го враќаме Падоин за да заштедиме.
И да, јебем ти принцип на "не чуваме незадоволни играчи", пичка ли ви материна милиони земате не биле задоволни, не сме ние бе попатна станица, направи играчи продај, има да дреме на клупа и да се кае цел живот што потпишал предходно. Ако се ребрендиравме, лого курци палци, треба највеќе да се работи на не продавање на клучни играчи. Мора да имаме звучни имиња, само така имаме поголеми шанси во ЛШ, и уште подобри финансии. Јесте да платите ни се проблем, ама се радувам што од макс плата 4мил, стигнавме до 7,5 лол.
Последно уредено: