Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.283
Поени од реакции
13.263
Според сите медиуми летово Банега секако си оди од кај вас, не знам али ваљда не се пронајде у лигава а и у Интер иако доста бевте хајпнати за неговиот трансфер со оглед на тоа како добро играше во Севиља.

И како по обичај ќе го даете у Фиорентина и ќе почне да кине таму.
Знам,јасно ми е.
Не ми е јасно само како ова на идиотиве аусилио и компанија не им е јасно дека банега е играчина и за валеро и за оној ќелавиот жоамаријо.
Ама што знам јас,јас сум хејтер на клубов и џабе ја кењам управата коа секоја година ги погодува и тренерите и играчите и лабаво си завршуваме од 1 до 3 место

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.573
Поени од реакции
4.569
Борха Валеро ќе биде новиот Пирло. Ladies, chill. :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Според сите медиуми летово Банега секако си оди од кај вас, не знам али ваљда не се пронајде у лигава а и у Интер иако доста бевте хајпнати за неговиот трансфер со оглед на тоа како добро играше во Севиља.

И како по обичај ќе го даете у Фиорентина и ќе почне да кине таму.
Не е дека не се снајде, супер си играше и за одиграните минути има солидна статистика. Не ми се јасни само со кој памет така лесно ќе се откажуваат од него, одличен играч. Има шпекулации дека Севиља си го бара назад, нашиве ваљда чекаат некој кинески клуб да искешира.

Од средниот ред се очекува и Брозовиќ да си иде, така да трансферот на Борха Валеро за кој Интер ќе плати 5 милиони евра воопшто не го гледам ко трагичен, добар играч е шпанецот и ќе користи во ротација.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.141
Поени од реакции
6.600
Sega procitav mladincite do 17 god sampioni ja pobedile atalanta so 3-2 i prethodno do 19 i 21 god isto taka sampioni. Pa sto ke kupuvame igraci koga si gi imame vo mladincive sto ne gi forsirat malce.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.124
Поени од реакции
9.072
И јас несакам Банега да си оди, ми се допаѓа неговиот стил на игра плус губиме играч за изведување корнери и слободни. Инвестираа многу пари во Жоао Марио, а двајцата играат на истата позиција, јас искрено пре би му дал шанса на Марио и Гаљардини во средината. Банега би бил одлична замена за Марио, пример да влегува таму накај 60та минута, кога фали тип на играч со некој индивидуален потег да ја реши утакмицата. Истото го мислам и за Јоветиќ, ако не искешираат многу пари за нив двајца подобро нека ги чуваат како супер-замени.

Единствен играч од овие бар малку поквалитетни што ни се што нема да ми е криво ако замине е Брозович.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.709
Поени од реакции
4.553
Во Брозович ако има бар 1% квалитет... еве тражи шта хочеш...

Не ми се верува кој тип на фудбалери почнавте да ги нарекувате "квалитетни" :sick:

Значи не велам не, сме имале просеци, поготово во периодот пред 2006-10, али ове бре ни во просек не влегува. Брозович бре...
:facepalm:
Па еден Солари комотно можи лекции по додавање да му држи на пола тим!

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.124
Поени од реакции
9.072
За Брозович има интерес од странски клубови бар по шпекулации, значи некој пронаоѓа нешто корисно во играчот. Тоа што типот има непрофесионален однос и што не се замара на терен кога не е мотивиран е друга работа. А кога му се игра, игра на ниво.

Тоа е мое мислење, а ти прави фејспалмови до утре.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.709
Поени од реакции
4.553
За Брозович има интерес од странски клубови бар по шпекулации, значи некој пронаоѓа нешто корисно во играчот. Тоа што типот има непрофесионален однос и што не се замара на терен кога не е мотивиран е друга работа. А кога му се игра, игра на ниво.

Тоа е мое мислење, а ти прави фејспалмови до утре.
Далеку од она што го заслужуваме. Не е доволно преку цела сезона да одиграш 5-6 добри утакмици, поготово не за клуб како Интер, тоа и на секој потпросечен фудбалер му се дешава, треба константност пријателче. А непрофесионалното однесување е врвот.

Типов не знае да додава, а ти како сакаш...

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.124
Поени од реакции
9.072
Далеку од она што го заслужуваме. Не е доволно преку цела сезона да одиграш 5-6 добри утакмици, поготово не за клуб како Интер
Баш и затоа не сакам да остане а може да се заработи со негова продажба. Ама не се сложувам дека е просек, просек ти е пример Кузманович. Брозович има талент но има премногу фалинки за да го искористи потенцијалот до максимум.

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.573
Поени од реакции
4.569
Брозо да има малку поголемо IQ би бил играч од светска класа. Ама морон невиден.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.709
Поени од реакции
4.553
Баш и затоа не сакам да остане а може да се заработи со негова продажба. Ама не се сложувам дека е просек, просек ти е пример Кузманович. Брозович има талент но има премногу фалинки за да го искористи потенцијалот до максимум.
100 години форсирате и величите баш вакви фудбалери како Брозович.
Од таквиот квалитет за кој што тврдевте дека го имаа куп фудбалери кои се претераа изминативе 6-7 години не можиме ни до 5-то место да стасаме.
Дај ти се молам не ме убедувај дека е тука негде со Меси!

Па ако Куз е просек, а Броз над просеков (ваш), тогаш на која градација се рецимо Ди Марија, Озил, Иниеста... Дури не знам и како да ти ги класифицирам од што имате (ќе речам само) "чуден" критериум кога станува збор за проценка на фудбалери.

Нека не те вреќа дискусијава, ништо лично, ти го атакувам стриктно ставот.

Стално кривицата ја баравме во тренерите, па преку 10 сменивме, не знам колку е разумно се' уште да веруваме во 100%-тна вина на тренерите за слабите резултати.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.354
Поени од реакции
47.092
шо играч е овој скриниар знае некој ? : ))))
@DeviAngel

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.838
Поени од реакции
17.788
шо играч е овој скриниар знае некој ? : ))))
@DeviAngel
Нашиве од управата го спремаја за замена ако си оди Бонучи или барем да го купат и него. Гризеа за него оваа половина од сезона. Имаше одлична сезона кај Сампдориа очекуваат големи работи. Наводно по тоа што сум читал има солидна техника и пас а доста добар во читање на игра и силен бил. Го немам мн мн гледано ама на Јувентуз мн го фалеа последно кога не поврзаја со него пособено овие Италијанци шо се :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn

Kajgana Shop

На врв Bottom