Имаше некои муабети демек се лутел на соиграчите оти не завршил како најдобар стрелец во Бундеслигата.WTF, нели само што потпиша нов договор, кога успеа да се онесреќи ...
Dortmund ke bara trocifreno a Barsa nema da plati tolku taka da Dembele ostanuva. Oti da ne ima uste 4 godoni dogovor doprva ke raste vrednosta negova.Спортскиот директор на Барселона изминатиот викенд имал средба со агентот на Дембеле.
Ама не е крив Челзи. Јунајтед започна овие го следат примерот...Туку @Донев што ќе кажеш за овие 60-70 милиони за Алекс Сандро?Или Манчестер даде 100че за Погба и готово, уништен е пазарот веќе.
Колку пати си го гледал Сандро, чисто ме интересира?Се надевам ќе се оствари. Одличен трансфер.
Дваесетина.Колку пати си го гледал Сандро, чисто ме интересира?![]()
Салах и Кутињо не играат иста позиција, така да причината за сомнежот не ти е на место. Клоп го врати Кутињо во линија со Хендерсон/Џан а пред него (како поставеност на терен) играат дури Вајналдум и Лалана.Мене ми мириса дека Кутињо ќе го фати патот накај Барселона,трансферот на Салах во Ливерпул како да го надоместува тоа...Барселона е буквално катастрофа во средниот ред па очајно му се потребни млади,подвижни и квалитетни играчи..еден од Кутињо и Верати сигурно ќе оди таму