Фудбалски/трансфер дискусии

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.506
Поени од реакции
28.971
Nekoj Steve Nicol izel gomna deka Obamejang nemal da ide vo Liverpool zs toa bil Liverpool demek pokraj tolku jaki ekipi zosto vo liverpul bi otisol i site portalcinja toa go pisuvaat.
Глупости пишуваат. Кој сака играч нека биде , тешко дека ќе одолее шанса да игра во ЕПЛ (освен Барса,Реал,Баерн ,Јуве). Оба 99% би го избрал Ливерпул пред ПСЖ или некој рандом Кинези на 27 год. Изгледа не е глуп ко Витсел и Хулк.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
Глупости пишуваат. Кој сака играч нека биде , тешко дека ќе одолее шанса да игра во ЕПЛ (освен Барса,Реал,Баерн ,Јуве). Оба 99% би го избрал Ливерпул пред ПСЖ или некој рандом Кинези на 27 год. Изгледа не е глуп ко Витсел и Хулк.
Јунајтед/Сити/Челзи да, ама нема шанса да го избере Ливерпул пред ПСЖ. Прво и прво, не ми се верува да му понуди Пул бар приближна плата ко арапиве, друго ПСЖ е далеку покомплетен и поконкурентен тим.

R

red.devil

Гостин
Јас па баш мислам дека Мурињо е спремен да прави династија. Тој беше спремен уште кога замина во Челзи, ама ептен ја утна работата таму третата сезона и беше избркан. Самиот си има кажано, ја земав Португалија, ја земав Англија, ја земав Италија, ја земав Шпанија... сега сакам да бидам таму кај што ми е најинтересно - во ПЛ.

А тука му одговара и најмногу за рушење рекорди. Не сум сигурен дали има тренер што освоил ЛШ со 3 различни клуба, плус сигурен сум дека ќе атакува на рекордот на најголемиот, веќе има 3 титули во ПЛ и има едно 20тина години да земе бар уште 10. :) Да не ја должам, ако е се како што треба ќе седи во клубот додека го сакаат од бордот. Ако случајно го избркаат, 100% сум сигурен дека при прва прилика оди во Арсенал, Сити, Ливерпул..
Мурињо не е спремен да прави династии, поготово не сега кога смачено му е и од фудбал и од се. Друго, не е таков тип на менаџер а и никад ни бил. Ги има освоено најјаките првенства ама голем дел од нив биле после добиен отказ па менува околина. Тоа кажува каков карактер е за лонг терм работа. Максимум му давам уште две години да се испокара и со чистачките т.е. они да му се криви што ќе извади реми против Брајтон албион.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
Мурињо не е спремен да прави династии, поготово не сега кога смачено му е и од фудбал и од се. Друго, не е таков тип на менаџер а и никад ни бил. Ги има освоено најјаките првенства ама голем дел од нив биле после добиен отказ па менува околина. Тоа кажува каков карактер е за лонг терм работа. Максимум му давам уште две години да се испокара и со чистачките т.е. они да му се криви што ќе извади реми против Брајтон албион.
Нема каде да оди после Јунајтед, ќе треба апла по ривалите на неговите екс екипи да врти, затоа сметам дека ќе има подруг пристап и дека после тоа со Ева, ќе биде далеку попретпазлив за некои работи. :)

R

red.devil

Гостин
Нема каде да оди после Јунајтед, ќе треба апла по ривалите на неговите екс екипи да врти, затоа сметам дека ќе има подруг пристап и дека после тоа со Ева, ќе биде далеку попретпазлив за некои работи. :)
Попретпазлив?! Мислиш како префрлање на вината на асистентот за поразот од Феенорд или не знам кој беше - демек тој не си ја завршил работата како што треба, или на судиите, или на стоперите, или на напаѓачите што не знаеле гол да дадат. Ах Боро, генетика е тоа, кај и да е ќе избие пак некаде. Ама ај ќе видиме.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.506
Поени од реакции
28.971
Јунајтед/Сити/Челзи да, ама нема шанса да го избере Ливерпул пред ПСЖ. Прво и прво, не ми се верува да му понуди Пул бар приближна плата ко арапиве, друго ПСЖ е далеку покомплетен и поконкурентен тим.
Ама у ПСЖ нема да има никаков напредок и брзо ќе се засити зошто све ќе осови за 1 или максимум 2 сезони(освен ЛШ). Освен Монако,другото се е за греота. Во ПЛ прво ќе има конкуренција каде што ќе може да се докажува .
Пример Кутињо да отидеше од Интер у Ајакс или Бенфика и да играше со Хераклеси и Боависти, ќе стагнираше и сега ќе беше просек ко Витсел ( што играше со Рубин Казани наместо да отидеше у Италија или Англија и да играше против далеку подобри екипи ) .

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.744
Поени од реакции
22.927
Барселона договориле некој си таму Лукас Лима од Бразил. Го препорачал Нејмар, а типот ќе игра во Сантос до крајот на 2017та и во јануари ќе пристигне во Барселона. Најјако е што и е дечко на Рафаела, сестра му на Нејмар.
Typically Barcelona.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Барселона договориле некој си таму Лукас Лима од Бразил. Го препорачал Нејмар, а типот ќе игра во Сантос до крајот на 2017та и во јануари ќе пристигне во Барселона. Најјако е што и е дечко на Рафаела, сестра му на Нејмар.
Typically Barcelona.
Колку сестри има Нејмар бе? Габигол едната му ја таслачи.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.744
Поени од реакции
22.927
Колку сестри има Нејмар бе? Габигол едната му ја таслачи.
Моја грешка, сега изгуглав овој Лукас и е бивши. :ROFLMAO::ROFLMAO:

Lucas Lima fue novio de Raffaela, la hermana de Neymar y su representante es el mismo padre del jugador barcelonista.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
Попретпазлив?! Мислиш како префрлање на вината на асистентот за поразот од Феенорд или не знам кој беше - демек тој не си ја завршил работата како што треба, или на судиите, или на стоперите, или на напаѓачите што не знаеле гол да дадат. Ах Боро, генетика е тоа, кај и да е ќе избие пак некаде. Ама ај ќе видиме.
Oддамна беше тоа со Феенорд, башка на авион ја гледав и појма неам што се дешавало пред и после мечот. :D

Ама у ПСЖ нема да има никаков напредок и брзо ќе се засити зошто све ќе осови за 1 или максимум 2 сезони(освен ЛШ). Освен Монако,другото се е за греота. Во ПЛ прво ќе има конкуренција каде што ќе може да се докажува .
Пример Кутињо да отидеше од Интер у Ајакс или Бенфика и да играше со Хераклеси и Боависти, ќе стагнираше и сега ќе беше просек ко Витсел ( што играше со Рубин Казани наместо да отидеше у Италија или Англија и да играше против далеку подобри екипи ) .
Кутињо сега да го викне ПСЖ ќе трча, 100% сум сигурен.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.651
Поени од реакции
59.565
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925