Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
па за Србите, ако беше контра ке беше h2.. си излегоа и двете фино лепоhendikep za srbite ili kontra srbite ?
мислиш има таков добар прогнозер?Nekoj dobar prognozer neka mi pise vo pp da napravime sorabotka.
Ne znam, zatoa prasav.мислиш има таков добар прогнозер?
доста странски страници имам посетувано каде има светски добри аналитичари за прогнозирање на утакмици.Верувај ми и тие промашуваат.Единствено прогнозер беше добар за светско првенство тој октоподот(мислам поли се викаше) ако се сеќаваш,другото е среќа или на погодешка.Дојавите секаде се лажни.Ne znam, zatoa prasav.
Ептен офтопик ама буквално никогаш нема да ги сфатам тие што суптилно се пуштаат на тие што работат во кладилница..едини поглупи суштества се индијцине што на слики од манекенки пишуваат "plz calll me ur hot open boobs yes? this is my nubmer:....."
Премногу зависи од личноста на која и ги оставаш, јас најчесто уплаќам во Спортлајф во Аеродром позади Капитол и веќе се знаеме со вработените, една е постара и уште 2-3 се помлади и никагаш не се испонашале кога сум им оставил некоја стотка од добивката.Ја друго имам проблем во кладилница, кога подигам добивка никогаш не знам дали да оставам бакшиш или не посебно ако е женско шалтер. Еднаш поодамна една ми се испонаша во Моцарт затоа што и оставив 100 денари, ко демек што била она па ја да ја честам и сега секогаш пробувам да проценам ситуација. Глупо ми е и да си ги земам парите и да заминам посебно на поголема добивка, глупо ми е некад и да оставам 100-150 денари.
Знам овде неколку луѓе кои имаат работено во кладилница, па какви се вашите видувања? Обично со машки друго е, оставиш за кафе или доручек стотка-две, нема awkward момент, ама со женски има и тоа како.
Znam, dojavi ne postojat, toa mi e jasno. Nema nisto sigurno.
Ја друго имам проблем во кладилница, кога подигам добивка никогаш не знам дали да оставам бакшиш или не посебно ако е женско шалтер. Еднаш поодамна една ми се испонаша во Моцарт затоа што и оставив 100 денари, ко демек што била она па ја да ја честам и сега секогаш пробувам да проценам ситуација. Глупо ми е и да си ги земам парите и да заминам посебно на поголема добивка, глупо ми е некад и да оставам 100-150 денари.
Знам овде неколку луѓе кои имаат работено во кладилница, па какви се вашите видувања? Обично со машки друго е, оставиш за кафе или доручек стотка-две, нема awkward момент, ама со женски има и тоа како.
Баксуз тие сува пара да им даваш???Ќе видат бакшиш од мене кога ќе си го видам тилот...јас ако планирам да бидам дарежлив ќе одам сендвичи нешто,пица,сокче,благо,вакви работи ќе ги почастам ама пари нема шанси