Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Фала Челенџу!:vozbud::vozbud::vozbud: Санчез ама ја оплеска леле...ќути се најде Варгас тука.

Уште Полска одбојката,мада некако тешко им оди.:(:semolam::semolam:

Ептен офтопик ама буквално никогаш нема да ги сфатам тие што суптилно се пуштаат на тие што работат во кладилница..едини поглупи суштества се индијцине што на слики од манекенки пишуваат "plz calll me ur hot open boobs yes? this is my nubmer:....."

Ne znam, zatoa prasav.
доста странски страници имам посетувано каде има светски добри аналитичари за прогнозирање на утакмици.Верувај ми и тие промашуваат.Единствено прогнозер беше добар за светско првенство тој октоподот(мислам поли се викаше) ако се сеќаваш,другото е среќа или на погодешка.Дојавите секаде се лажни.

Ептен офтопик ама буквално никогаш нема да ги сфатам тие што суптилно се пуштаат на тие што работат во кладилница..едини поглупи суштества се индијцине што на слики од манекенки пишуваат "plz calll me ur hot open boobs yes? this is my nubmer:....."

Ја друго имам проблем во кладилница, кога подигам добивка никогаш не знам дали да оставам бакшиш или не посебно ако е женско шалтер. Еднаш поодамна една ми се испонаша во Моцарт затоа што и оставив 100 денари, ко демек што била она па ја да ја честам и сега секогаш пробувам да проценам ситуација. Глупо ми е и да си ги земам парите и да заминам посебно на поголема добивка, глупо ми е некад и да оставам 100-150 денари.

Знам овде неколку луѓе кои имаат работено во кладилница, па какви се вашите видувања? Обично со машки друго е, оставиш за кафе или доручек стотка-две, нема awkward момент, ама со женски има и тоа како.

Ја друго имам проблем во кладилница, кога подигам добивка никогаш не знам дали да оставам бакшиш или не посебно ако е женско шалтер. Еднаш поодамна една ми се испонаша во Моцарт затоа што и оставив 100 денари, ко демек што била она па ја да ја честам и сега секогаш пробувам да проценам ситуација. Глупо ми е и да си ги земам парите и да заминам посебно на поголема добивка, глупо ми е некад и да оставам 100-150 денари.

Знам овде неколку луѓе кои имаат работено во кладилница, па какви се вашите видувања? Обично со машки друго е, оставиш за кафе или доручек стотка-две, нема awkward момент, ама со женски има и тоа како.
Премногу зависи од личноста на која и ги оставаш, јас најчесто уплаќам во Спортлајф во Аеродром позади Капитол и веќе се знаеме со вработените, една е постара и уште 2-3 се помлади и никагаш не се испонашале кога сум им оставил некоја стотка од добивката.

Znam, dojavi ne postojat, toa mi e jasno. Nema nisto sigurno.

постојат само ние обичните смртници нема да дојдеме никад до нив
утакмици се местат тоа е факт али треба и дебело да се искешира за да добиеш таква утакмица

Sent from my iPhone using Tapatalk

Словачка прв шут гол,Австралија три шута и два гола.Иако за вториот гол киксна Лено и му ја намести на тацна,така да од истата акција беше голот.

Лани работев краток период во кладилница. Ни на крај памет не ми текнало да преречам за бакшиш а ни да побарам бакшиш, екстремно срамни потези ќе беа тоа. Колку пати ми оставиле 10-20 денари и не ми текнало нешто да му кажам на играчот зошто сепак 10/20 денари>0 денари. Секогаш бакшишот го тргав на страна и на крај може и по 1000-2000 денари да се соберат во зависност од месецот. Нема ни зошто да ти биде глупо да не оставиш бакшиш, твои пари се тоа и ти како сакаш ќе ги потрошиш и најмалце треба да се замараш што мисли тој на шалтер.
100 денари бакшиш ја го сметав за премија и сеа од оваа гледна точка не знам зошто некој би пререкол за тој бакшиш освен некоја ако не е навикната на 500 денари бакшиши. Во кој Моцарт точно се има десено тоа?

Ќе видат бакшиш од мене кога ќе си го видам тилот...јас ако планирам да бидам дарежлив ќе одам сендвичи нешто,пица,сокче,благо,вакви работи ќе ги почастам ама пари нема шанси

Ќе видат бакшиш од мене кога ќе си го видам тилот...јас ако планирам да бидам дарежлив ќе одам сендвичи нешто,пица,сокче,благо,вакви работи ќе ги почастам ама пари нема шанси
Баксуз тие сува пара да им даваш???
И мене ми е глупо после испадна и се пуштам на таја кангалката..
Не се токму.. Сега оставам на тие што претежно ги знам..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom