Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ako imas nekoj slab benzinec ili nekoja kanta. na dizel so 90+ ks ne treba da mrdaat obrtaite.[DOUBLEPOST=1497698282][/DOUBLEPOST]
Na ovie im se rasipuvaat bregastite i cat pat ponekoja dizna, moze da e nesto od ovie dve raboti. Ako e ostetena bregastata pocnuva da raboti nemirno i da dava cuden zvuk.

Fiat Brava 1.9 TD100
Ford Galaxy 1.9 TDI 2002 godina
Fiat Doblo 1.3 Multi Jet 2014 godina

Koga ke ja ukl klimata,se oseka minimalna vibracija,ama samo koga ja uklucuvas,koga raboti klimata i koga vozis nisto nema,ne mrdaat od 850-900.

ај ве молам за помош..имам опел корса,почна да ми трокира и на шал табла почна да ми свети сијаличка(клуч)

ај ве молам за помош..имам опел корса,почна да ми трокира и на шал табла почна да ми свети сијаличка(клуч)

Odnesi ja na dijagnostika, ke vidi na kompjuterot koj i e prob. 500 den e. Bez da ja vidi na kompjuter nikoj ne moze da ti rece sto e.

Odnesi ja na dijagnostika, ke vidi na kompjuterot koj i e prob. 500 den e. Bez da ja vidi na kompjuter nikoj ne moze da ti rece sto e.
ја ставив на компјутер ми кажа ЕГР вентил ставив друг пак исто.А може ли да се извади ЕГР-от,ми кажа еден другар дека можело ама не сум сигурен

ја ставив на компјутер ми кажа ЕГР вентил ставив друг пак исто.А може ли да се извади ЕГР-от,ми кажа еден другар дека можело ама не сум сигурен

Moze da se izvadi. Izvaj go i nema da imas maka.

фала ти другар,само уште да најдам добар мајстор :) (ако можам да најдам)
egrot ne e staven za vadenje....smeni go ako e do nego. mene priivatnici ne mi go otkrija so dijagnostika, duri vo opel servis mi go otkrija i go smeniv

egrot ne e staven za vadenje....smeni go ako e do nego. mene priivatnici ne mi go otkrija so dijagnostika, duri vo opel servis mi go otkrija i go smeniv
колку пари ти земаа во Опел сервис и колки го плати ЕГР-от?

На мерцедес w203 220 cdi, не знам како се излажав му стаиф адитив во нафтата ( wurth ), сеа моторот место да работи по тивко, сега е дупло по бучен, некако и звукот на моторот се смени, до што може да е, дали е можно да сум ги сјебал дизните

На мерцедес w203 220 cdi, не знам како се излажав му стаиф адитив во нафтата ( wurth ), сеа моторот место да работи по тивко, сега е дупло по бучен, некако и звукот на моторот се смени, до што може да е, дали е можно да сум ги сјебал дизните

Не е до адитивот до друго нешто и не е до дизните

Sent from my iPhone 6S Plus using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom