Jas na primer veke desetici pati go iskusuvam obostranoto oralno zadovolstvo i jas na nea i taa na mene.Edno ke vi kazam , se bara poretko praktikuvanje na tie raboti za da moze da se napali partnerot premnogu cesta upotreba na oralen seks spored mene moze i da dojde do odbivnost od partnerot odnosno da ne sakame poveke da imame oralen seks.Toa e taka se dodeka pak ne ni se digne do tavan ili na nea ne i se navlazni praskata.Jas od tie iskustva so gi imav koristam nekolku raboti sto nea ja pravat srekna: koga lizam, prvo pocnuvam so nekolku dvizenja so jazikot zafakajki od anusot pa se nagore do klitorisot ama poleka i nezno.Potoa odam nakaj klitorisot i prvo stvaram vakuum so ustata i go smukam i nezno go tegnam nanazad odnosno go istegnuvam a potoa so vrvot na jazikot i so malu posilen pritisok so jazikot mrdam haoticno nasekade no ne so golema brzina. Potoa odam dolu do vaginalniot otvor go butnuvam jazikot do kaj moze da vleze i pak odam nagore mrdam so vrvot na jazikot i potoa pak pravam "celosna obikolka " od anusot do klitorisot i koga e veke napalena dovolno ne ispustam da i go butnam maliot prst vo gazeto prvo do prvoto kokalce, a potoa i do vtoroto, so toa ja stimuliram dopolnitelno.Ne e retkost i da ja grickam na preponite nezno i na dvete nozi.A ona mene sto mi se dopaga koga taa me zadovoluva, toa bi bilo stimulacija so vrvot na jazikot vrz frenulumot, odnosno kozickata i glavickata kaj sto se spoeni toa duri i mnogu poveke me nadraznuva nego li bilo koj nejzin vakuum so ustata ili grickanje.