Корисни совети за орал-почетници

Член од
15 септември 2008
Мислења
7
Поени од реакции
0
И не стварно не можам да сфатам како може да има машко што неќе да дава орален??? Онака... Не ги сфаќам ни девојките што „на мене мама ми кажа да не ставам ништо у уста” али особено типците што се овакви ми се интересни... :)
ne gi svakas ama sega e vece i retko da sretnes nekoj koj ne saka oralen sex.site go koristat neli?:toe:

Член од
31 август 2008
Мислења
47
Поени од реакции
1
haha ne gi svakash mashkite shto ne sakaat da davaat oralen....

abe za se si ima pri4ina....Mozebi ne se grizi dovolno za svojata li4na higiena...i red drugi pri4ini:pos2:

Член од
23 септември 2008
Мислења
159
Поени од реакции
13
Za momakot sto ima problem so visinata.probaj u cetvorka, napravete kvadrat i da ispadne romb ne e srtasno.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
619
Поени од реакции
45
Ладни усни. Добро е пред да почне со блоуџабот да пивне нешо екстра-ладно. Не дека инаку не е уживање ама нали секогаш максимум задоволство пред се.

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
дефинитивно ментол бомбоните, се мн, интересен додаток во оралката :wink: проверено

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Најдобро е кога е намачкан со чоколаден прелив бе....нема поубаво...
п.с. Истотака пали и кога јас стојам партнерката е одоздола...и ме гледа у очи и моли за уште еден шмек...и ја тука намигнувам благо во знак на убаво чувство... :)

Член од
20 март 2007
Мислења
7
Поени од реакции
1
препорака за машките...

- Ако сте меѓу искусните, и ако имате искусна партнерка, за време на оралниот секс ставете малку шеќер околу нејзиниот клиторис, лижете го нежно наоколу но не го разнесувајте подалеку од клиторисот, лижете го додека потполно не се растопи. Ќе и пружите вистинско задоволство.

(не го препорачувам ова за почетнички, затоа што клиторисот е премногу осетлив)

позз

Член од
21 ноември 2008
Мислења
617
Поени од реакции
63
Да се согласувам со ова што е напишано ама незнам дали навистина ке запали на некоја цура.Мој совет е: Најубаво е што ви лежи на душа тоа да го направите ама најбитно е од прва да не се обрукате зошто после ке имате лош впечаток кај неа. Ама некогаш викаат дека подобро :drk: одколку секс.

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
Јас имам едно прашање.Слушнав дека доколку девојката има херпес на устата(оној што се јавува од температура и сл. работи) и доколку му пружи орален секс на машкото можно е да дојди до инфицирање на машкиот полов орган...
Па ме интересира,дали е вистина???

Член од
10 февруари 2007
Мислења
647
Поени од реакции
28
Јас имам едно прашање.Слушнав дека доколку девојката има херпес на устата(оној што се јавува од температура и сл. работи) и доколку му пружи орален секс на машкото можно е да дојди до инфицирање на машкиот полов орган...
Може, може....... со здравје да си го носиш :)
Инаку станува збор за истиот херпес и така

-----<-<@

loso kure
Член од
10 ноември 2008
Мислења
494
Поени од реакции
23
уф, као лесно се закачуе жолтица и кожни болести, со орален чин да знаеш...као мајмунски гз ке ти изглеа устата после...а за последиците од жолтицата уопште да не говориме, абе шо да кажеуеме кај по се пишло не треба јаѕик да се пика, тоа се учи у градинка:tapp:

пс.сватете го ова како уште еден совет.

Член од
2 декември 2008
Мислења
329
Поени од реакции
5
И не стварно не можам да сфатам како може да има машко што неќе да дава орален??? Онака... Не ги сфаќам ни девојките што „на мене мама ми кажа да не ставам ништо у уста” али особено типците што се овакви ми се интересни... :)
Епа вака јас имам 4 годишно искуство и сеуште не ми е убаво да давам орален секс!!! Го правам од што морам ама не по многу долго !!! :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom