LordDragonII
Dr.Strangelove
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 10.995
- Поени од реакции
- 5.726
Е пресметај 2 недели = 11 години (според вашата логика) следствено на тоа колку ќе напреднеме ако овие владеат барем 1 година.Мислам од 1 јуни.
Е пресметај 2 недели = 11 години (според вашата логика) следствено на тоа колку ќе напреднеме ако овие владеат барем 1 година.Мислам од 1 јуни.
Тоа дека било полошо на внуците да им расправаш. Објектите, медицинските средства и особено човечкиот капитал во болниците никогаш не се била паднати на ова ниво. Ни Бранко на двапати, ни Љупчо, ни Бучко не направија ваков ршум во здравството.пред 2006 беше мноогу полошо.... кога наведував пример за 2004 не сакавте да дискутирате, тоа било многу старо....
LOL, јас сум имал корист...За што?
За фудбал?
Иначе нема никаква разлика помеѓу сите вас. Флагрантно ги премолчувате гаргантуанските криминалии и злодела на вашиот газда, обидувајќи сето тоа кое тој го направи на наша штета да го минимизирате или полошо од тоа. Некои од вас имаат поголема корист, некои помала. Некои се неопитни и простички, некои не се. Но формата во која ја истурате предавничката логика, не е воопшто важна.
Делумен исклучок е Инглориус Бастард, али него го нема и друга приказна е за него.
Зошто мене ми се обраќаш? Не водам јас такви муабети.Е пресметај 2 недели = 11 години (според вашата логика) следствено на тоа колку ќе напреднеме ако овие владеат барем 1 година.
А ти си ист со Битушанец, и неитро го криеш тоа, но сепак во различен шупак дувате.Да, скроз спротивен си со нив, али итро тоа го криеш по темиве, каде што у иста фрула дувате.
Оштета Џокса, оштета барај. Претпоставувам на работно време те зафати додека седеше на компјутерГрадот денес ми ја оштети колата.
Во Битола нема ни компјутерска томографија, пациенти од болницата се исраќаат кај приватници да се снимаат.Уште ќе имаме последици од криминално и катастрофално здравство од предходната власт,
http://www.ohridsky.com/2017/во-битолската-болница-исчезнале-11-ехо-а/
само од една болница украдени најсовремени ехо апарати кои коштаа и над 250.000 евра еден, поради недостиг на ехо апарати стотици и иљадници пациенти останале без навремена дијагноза и лекување, многумина починале а многумина ќе имаат последици од ова пљачка до крајот на својот живот
За арачиново не знам али знам дека српски специјалци и високи офицери на УДБА учествувале во организација кординација на нападопт на собранието на 27ми.
Сакам да го поканам да праиме startup за app што ќе отвара FB преку Word. Мислам дека нема промашај, сигурица.Оштета Џокса, оштета барај. Претпоставувам на работно време те зафати додека седеше на компјутер
Точно. Работам, ама не со работно време. На проект. Штом толку те интересира.[DOUBLEPOST=1497463288][/DOUBLEPOST]Оштета Џокса, оштета барај. Претпоставувам на работно време те зафати додека седеше на компјутер
Не работам на Web апликации. А мислам река редоследот на програмите го измеша.Сакам да го поканам да праиме startup за app што ќе отвара FB преку Word. Мислам дека нема промашај, сигурица.
Не, FORTRAN.а во што програмски јазик работиш? во basic?