LordDragonII
Dr.Strangelove
Македонски папкарче, Македонски... И поминуе како вруќ нож у путер. Нормално , ако новчаникот ти е набркнат ко qр-от...и имаш вистинска пластика во него, а не дифка![]()
![]()
![ee307e8efca77e095faaf5a5ab9[1].png](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.slayerment.com%2Ffiles%2Fslayerment%2Fimages%2Fee307e8efca77e095faaf5a5ab9%5B1%5D.png&hash=d3be4fb2c6a5be65b8197ac753f6e0fc)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Македонски папкарче, Македонски... И поминуе како вруќ нож у путер. Нормално , ако новчаникот ти е набркнат ко qр-от...и имаш вистинска пластика во него, а не дифка![]()
![]()
да праша, па ќе ти каже
Секако дека не си како мене. Околу тоа нема дилема.Kurtone ne sum jas ko tebe. Spor si. A stavro ne ni kazuva. On ustvari i nema sto da kaze
Секако дека не си како мене. Околу тоа нема дилема.
База на НАТО тешко дека ќе отвори во Македонија, пошто имаат веќе една голема на Косово а ние сме опкружени со земји членки на НАТО каде веќе има НАТО персонал. НАТО значи колективна безбедност, ќе престанат веќе плашења на народ со тирански платформи, федерализации, отцепувања. Било кое чепкање во стабилност на земја членка на НАТО - ќе биде оневозможена. Членство во НАТО отваа и влез на Македонија во структура на таа организациуја, каде можат да се покренуваат иницијативи кои како нечленка не може. Иста ситууација беше и прием на Македонија во ОН под референца ФИРОМ, шо нам членство во ОН ни даде? дали добивавме на лото или спортска или поголеми плати? Али членства во ОН те става во ред на призната држава а не територија и можеш како држава да учествуваш во сите меѓународни текови и процеси, покренување на процеси преговори, членства во меѓународни организации....Jas sum i aus drzavjanin. Najgolem sojuznik na nato. Za mene plus e sto utre nema da mora mojata vtora drzava da te bombardira.
Daj kazi tebe kako nato ke go podobri zivotot ne glumi ludilo, posto ete mnogu si pameten. Ke dobivas li pocesto na sportska ili se nadevas na ekstra prihod od zenskata populacija koga ke otvorat baza u krivolak? Ne mi si jasen, celo vreme nesto buntuvas a blage veze nema so podobruvanje na tvojot zivot.
Jas sum i aus drzavjanin. Najgolem sojuznik na nato. Za mene plus e sto utre nema da mora mojata vtora drzava da te bombardira.
Sfativ deka se popametni od tebe![]()
..кој му слугува Ваше Лордовство , јас само го подржувам и бодрам да ја влече колата накај мојата цел, другиот вол кој сега го прегнавте за ни за суџук да го смелеш, не го бива....А биди сигурен и едниот и другиот иста количина сено трошат..За кој кур тогаш му слугуваш на човекот кој и еба матер?
(се шегувам, се знае зашто)
Абе ти си супер. Нема што. Топ си и ти и конкрит, фринџ, иреал, владе и кон артист...Fala bogu. Ne glasam jas idioti nitu pak patam od kompleksi. Ne veruvam ni u bajki. Ziveam vo normalna drzava so normalni luge i ovde sum za zabava a ne da propovedam za dnevnica. Apsolutno ne sum ko tebe.
..таманачу на маслинки бањати у мартини...Тек тогаш ќе престанат да не плашат со тирански платформи федерализации и поделби со отцрпување. Едноставно ќе ги решат како внатрешно проблемче на преуредување на намештајот.. на пригоден банкет у Букурешт по трета мајка...База на НАТО тешко дека ќе отвори во Македонија, пошто имаат веќе една голема на Косово а ние сме опкружени со земји членки на НАТО каде веќе има НАТО персонал. НАТО значи колективна безбедност, ќе престанат веќе плашења на народ со тирански платформи, федерализации, отцепувања. Било кое чепкање во стабилност на земја членка на НАТО - ќе биде оневозможена. Членство во НАТО отваа и влез на Македонија во структура на таа организациуја, каде можат да се покренуваат иницијативи кои како нечленка не може. Иста ситууација беше и прием на Македонија во ОН под референца ФИРОМ, шо нам членство во ОН ни даде? дали добивавме на лото или спортска или поголеми плати? Али членства во ОН те става во ред на призната држава а не територија и можеш како држава да учествуваш во сите меѓународни текови и процеси, покренување на процеси преговори, членства во меѓународни организации....
Членство во НАТО ќе значи и осовремување на армијата, обука и тренинг, пристап до информации посебно во врска со тероризам пристап до буџет на НАТО за модернизација на аеродроми или инфраструктура која им е од корист....
Има доста бенефиции али мислам дека најголемата за нас ќе биде чуство на безбедност и сигурност и на надворешен и на внатрешен план. Вестите кои се шират по ФБ за плашење на гладни стечајци и пензионери од типот “3000 вооружени борци на УЧК се префрлија во Македонија.....“ “Бугарија со план за поделба на Македонија со Србија и Грција“ ќе станат само спомен
Значи ти сакаш Македонија да влезе во НАТО за утре другиден Австралијада не смее да ја бомбардира Македонија?
Ова мора да е најдлабокиот геопилтички увид што сум го прочитал во последните некјолку месеци.![]()
Не се плаши бе, секој ден си го скратваш животот со замислени сцени тилтовани двојазично...таманачу на маслинки бањати у мартини...Тек тогаш ќе престанат да не плашат со тирански платформи федерализации и поделби со отцрпување. Едноставно ќе ги решат како внатрешно проблемче на преуредување на намештајот.. на пригоден банкет у Букурешт по трета мајка...
Ти ќе гледаш жуто со прстето у чашата со мартини , а тогаш и да те распнеме на крст исто ни се фаќа. слаба утеха ќе биде.., дека сме ја докажале твојата глупоќа. Еве не сметам дека си само продадена душа...уште не верувам..![]()
Абе ти си супер. Нема што. Топ си и ти и конкрит, фринџ, иреал, владе и кон артист...
А нас особено ни е драго што си таму и ургираш твојата втора држава да не ја бомбардира Македонија.
ти си бе овој нигеров???? ..што не кажаш бе од одма...