Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Конкретно за Биља, мислам малце надувана му беше цената за да дојдат во пакет заедно со Кеита. Ако доаѓа сам 25 милиони не им даваат, па што сака нека е.
Според мене, дури и 25 милиони да дадат ќе вреди, зашто дечкото е најдобар на својата позиција во серија а, а таа позиција е најслаба на милан после Пирло. Тој пољакот исто алтернатива е за истата позиција, ама многу е подефанзивен од Биља и полимитиран во напад.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.561
Поени од реакции
29.157
Солидно платени трансфери освен Родригез кој е грабеж за тие пари. Само некако не ми е веројатно дека сите ќе успеат. Не знам кој ќе флопне од сите овие што дојдоа... Друга работа се буниме за Биља скап на 31 година. А видете колку сме платиле за Руј коста на 29 години. Што во тогаш време огромна пара е.
Пирло отиде за безпари па користа од него што ја извлече Јувентус треба бар 20 милиони да ја плати, но тоа не е нивен проблем. За искусни и квалитетни играчи не постојат години.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140

Со ваква средина се е џабе,нека земат добар regista,нека не се заебаваат.

P

PewDiePie

Гостин
Кринџот кога ќе го видиш Абате во состав е скоро подеднакво јак како кога ќе го слушаш црпко кога збори. Дури и 20милионскиот пулен на Галијани мислам дека ќе покаже нешто оваа сезона,од клупа се разбира и во куп на италија,АКО остане жив,за здрав тешко пошто е правен од мочка. Монтолидер,шта речи црно па се невиди,не дека не знае некогаш нешто да одигра ама касно е веќе,не оцрни добро нас "капитенот".со заминувањето на Пирло и неговото доаѓање почна да тоне клубов,малер е,спор е,стар е,грд е,жаба е,за на клупа не е,во тимче ко Сасуоло,или Аталанта такви клети тимови ќе игра добро пошто е играч за такви екипи,за овде веќе не е ни за на клупа,а платичка си лапа. Исто би рекол и за Соса,ама тоа е последниот тумор од Галијани што очигледно ќе треба да го чекаме ко Одо и Јанкуловски да си иде,ама ќе дојде и неговиот крај. Тие Мати,Перишиќ,Нијанг,Кучка,Палета не сакам да помислам дека веќе дишат воздух во Миланело.

Јас во прв тим би го заковал Локатели,Калабрија може нема нешто многу многу талент ама Локатели итоа како може да го биде,он Кеси и еден техничар,што веројатно ќе биде Биља зошто после 5 години бит пазар водење на клуб и цигански работи никој не ти иде да игра во Лига Европа па макар било и една сезона, Може да се проба и со Бонавентура лево во средина,така може и боље. Мада побитно за мене и од крило и од средњак е да земат асален десен бек,уште тоа остана и одбраната да заличи на нешто после 15 години.
Има и лоши вести за читање како на пример за Борха Валеро дека се договориле,Пепе Реина и 30 милиони за 30 годишниот контињер ама мислам дека нема вака да се усерат на се што правеа до сеа.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Време е дa кaпитенoт и вице-кaпитенoт Мoнтoливo и Абaте дa си зaминaт,некa гo стaвaт Џек кaпитен.
Некa си ебaт мaтер некa ги пуштaт децaвa некa игрaaт.

Член од
14 мај 2013
Мислења
1.240
Поени од реакции
507
Има шпекулации за трансфер на Абате во Џенова или Фиорентина.Ега се остваре[DOUBLEPOST=1497354351][/DOUBLEPOST]Има шпекулации за трансфер на Абате во Џенова или Фиорентина.Ега се остваре

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Rodriguez's agent: "We had offers from other good clubs in Europe, but he wanted Milan. Their quick actions helped closed the deal."

Ама според некои сме немале никаква конкуренција и затоа брзо сме ги договориле.

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.636
Поени од реакции
1.208
Марсеј заинтересирани за Бака. Некако остварливо ми изгледа ова,имаат нови газди и пари французите.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Rodriguez's agent: "We had offers from other good clubs in Europe, but he wanted Milan. Their quick actions helped closed the deal."

Ама според некои сме немале никаква конкуренција и затоа брзо сме ги договориле.

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
А шо очекуваш агентот да изјави? '' Реално Родригез никој не го сакаше па Милан остана единствен заинтересиран клуб па дај шта даш'' каде бе со ова сител размислување?

P

PewDiePie

Гостин
Ви кажа секретарката на син,не се радувајте многу,кондогбија за кеси е младич,нагатомо за родригез е сантон,а икарди вреди 100 мил. и е полепши од андре силва.

Интер пак ќе заврши пред Милан.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Calabria and Antonelli's agent to @SpazioMilan: "We have met with Milan and they are both not on the market and both will not leave."

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Ниеден клуб не се интересираше за играчите што ги земавме. :toe: Дојдоа до пари и набрзина без план изнакупија по што нели треба 20 играчи да земат, па затоа и рано почнаа. Еве нека си мислат дека е така.

Aј да не реплицирам на некој што завчера се поздрави со форумот, а денес се врати назад. :icon_mrgr:

Според laziochannel.it Биглиа треба да пристигне во четврток. 18 мил плус бонуси

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.636
Поени од реакции
1.208
Со душа го чекам Биља,верувајте он ќе ни биде најдоброто засилување.

C

Castiel

Гостин
Па и вие ама сте смешни... Интерашите со беа цела сезона убедени дека се класа две појаки од Милан иако завршија под нас на табела и со ништо не ја покажаа таа класа. А и со овие засилувања уште се убедени дека имаат далеку подобар тим.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

R

red.devil

Гостин
Па и вие ама сте смешни... Интерашите со беа цела сезона убедени дека се класа две појаки од Милан иако завршија под нас на табела и со ништо не ја покажаа таа класа. А и со овие засилувања уште се убедени дека имаат далеку подобар тим.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Тим е едно а поединци друго. Не е сај-фај фактот дека лани Интер имаше на располагање подобар состав ама беа раштиман орхестар уште пред да почни сезоната со промената на менаџментот на сред подготовки. На тоа додај ја промената на играчкиот кадар на кој му треба време да се уигра (нешто од што треба да стравува Милан оваа сезона) и епилогот е тој што беше.

Не мора да значи дека истото ќе му се деси и на Милан сезонава ама добро е да немате некои големи очекувања како прва сезона пост Берлускони. На хартија и трансфер периодот изгледа се супер и браво за менаџментот ама теренот е поразличен ѕвер и не секогаш играта се отсликува на трансферите. Многу битно ќе е колку сериозно ќе ги сфатат подготовките и како играчите ќе се прилагодат едни на други. Ипак, (ќе)имате огромни промени и на играчкиот кадар.

Kajgana Shop

На врв Bottom