- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Каков Али бе, после прво перење ќе се избрише името.
Оригинал од 150 евра. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе го урамам, нема да има такви проблемиКаков Али бе, после прво перење ќе се избрише името.Оригинал од 150 евра.
![]()
Ако се игра со двајца напред тогаш зошто бараат крила? Или видоа неможат асално крило да донесат па ај шпиц... И ако се игра со двајца тогаш Сусо не веруем дека би функционирал позади напаѓачите, ќе има шанса тогаш и за Хамес Родригез, таман 10ка а Сусо ништо чудно да го шутнат...
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Не е класичен напаѓач а голојте све што ги постигнал се у нутра у 16ник... исто ко и Бака коа дојде, а тоа значи дека и овој ка Бака нема шут јак подалеку од 16ник.... ама може да ја има среќата на Инзаги, само лошо ја зема баксузната 9 ка!Андре Силва не е баш класичен напаѓач.
Не е класичен напаѓач а голојте све што ги постигнал се у нутра у 16ник... исто ко и Бака коа дојде, а тоа значи дека и овој ка Бака нема шут јак подалеку од 16ник.... ама може да ја има среќата на Инзаги, само лошо ја зема баксузната 9 ка!
А зашто да не го прифатат тој услов на Раиола кога.....Problemot ne e klauzulata, posto moze da bapnat nekoja suma od 200 milioni i kjao.
Problemot bil sto svinjata sakala da ima klauzula ako ne se plasirame u LS dodeka e Donaruma kaj nas koja bi bila poniska, ne pogolema od 40-50 milioni evra i na ova ne prifakjaat Mirabeli i Fasone, pa najverojatno kje se dogovorat za nekoja suma od 60-70 milioni evra
Да да таке треба, трева да не мирисне!!Нека го остават сега да дреме цела сезона на клупа