Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
C

Castiel

Гостин
Agent Di Campli to Milannews.it: "I will meet with Mirabelli, but not for Verratti."

Meeting is currently ongoing between Donnarumma, his family and Mino Raiola in Montecarlo to respond to Milan's renewal offer [MilanNews].

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Тој агент е и на Кулибали од Пескара. Можно е за овој да се преговара.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
7, 10 и 11 се слободни :D

Пред да го земеме овој Андре Силва невозможен беше трансферот на Хамес, ама гледам сериозни се односите со Мендеш, па и не ја исклучувам можноста да го донесe и него и тој да биде 10ка. Му падна цената на 50 мил.

Запата, Нијанг, Лападула, Бака, Бертолачи, Палета, Де Шиљо на трансфер листа. Некаде пишува и Абот, Кучка и Монтоливо. Па кој ќе седи на клупа :unsure:
Како му паднала цената? Пред некој саат излегоа вести дека Челзи се повлекува затоа што Реал барале 80 милиони евра :D

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Дo сегa се е oк и мислaм декa лугевo дoбрo си јa вршaт рaбoтaтa и несaкaм дa нaoгaм зaмерки.Нo спoред мене е мнoгу битнo дa се дoнесе квaлитетен игрaч нa пoзицијa regista,oткaкo си зaминa Пирлo срединaтa ни е кaтaстрoфa,oсoбенo пoследниве 2-3гoдини.Лoкaтели е нaдежен нo сеуште зелен,a зa Мoнтoливo и Сoсa не ми се прaви мoaбет.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
IMG_20170612_165132.jpg

Како му паднала цената? Пред некој саат излегоа вести дека Челзи се повлекува затоа што Реал барале 80 милиони евра :D
И за Мората бараа 90 мил ама :DКако што прочитав по италијанските медиуми бараат 50 мил што и реално за Хамес.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.029
Поени од реакции
51.294
Не сум го гледал овој Силв никогаш, од јутуб скаутингов што го сработев денес и вчера ме потсеќа малце на Бака малце на Шевченко ... поише на Бака :D
Никад не се акав од земја по Белоти Мората и аубемејанг, со тие цени и тие плати за 4 годишни договори од кои барем една година ќе ја играат во куп уефа, ми нема резон. Диего Коста е друга приказна, ама тоа е недостижно.

Овој е скроз ок , ем поефтин ем со потенцијал за растење.

Член од
14 мај 2013
Мислења
1.240
Поени од реакции
507
Очекувам следен да биде Форсберг.Доста добар играч со Франција неќна си газеше.Има техника а и добар шут

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Солидни трансфери!

Форсберг зимајте го не се мислете што побрзо.

C

Castiel

Гостин
Денеска и стигнал некој агент со сите понуди за играчите ставени на траснфер листа. И Миралеби изјави дека сега малку ќе забават на пазарот за паметно да ги смислат следните чекори. Најверојатно сега следуа мало чистење на ѓубрето а после тоа уште неколку трансфери.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Screenshot_2017-06-12-21-20-12-1.png

Втoрo нaјскaпo зaсилувaње вo истoријaтa нa Милaн.Дa се нaдевaме декa ке испaдне пoдoбaр oд негoвиoт сoнaрoдник.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.561
Поени од реакции
29.157
Донарума ќе продолжи до 2022, 4 мил плата.

Milan are interested in signing Krychowiak regardless of the Biglia deal. Milan will speak about the player tomorrow with PSG.

Една опција е позјмица на Криховијак или за 25 мил и Биглиа.
Друга е Рубен Невес со клаузула од 40 мил, ама поради ситуацијата на Порто и односите со Мендеш може да се собере и овој за помалку.
Трето е Калинич и Бадељ за 35 мил. Ова засега е шпекулација, не е потврдено од некој посигурен новинар.

Ќе потпишеме договор со сите модни куќи во Милано. :icon_mrgr: После Пато немаме играчи кои ќе привлечат и женски фанови.

Прегледај го приврзокот 172763 Прегледај го приврзокот 172764
Ништо чудно лепотанчево да е донесено заради кеш од спонзори. Исто така и Бекам играше кај нас а после и у ПСЖ.

C

Castiel

Гостин
Солидно платени трансфери освен Родригез кој е грабеж за тие пари. Само некако не ми е веројатно дека сите ќе успеат. Не знам кој ќе флопне од сите овие што дојдоа... Друга работа се буниме за Биља скап на 31 година. А видете колку сме платиле за Руј коста на 29 години. Што во тогаш време огромна пара е.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Солидно платени трансфери освен Родригез кој е грабеж за тие пари. Само некако не ми е веројатно дека сите ќе успеат. Не знам кој ќе флопне од сите овие што дојдоа... Друга работа се буниме за Биља скап на 31 година. А видете колку сме платиле за Руј коста на 29 години. Што во тогаш време огромна пара е.
Не сфаќам како може да се буни народ за годините на играч и дека многу пари биле, нормално ако е квалитетен и ако управата заклучила дека им треба. Нека си го одигра неговото после нека крши глава. Милан е гигант не е купи препродај екипа.

Kajgana Shop

На врв Bottom