P
PewDiePie
Гостин
30 милиони за бек ? ај важи 

Класен од Ајакс што ја игра цела средина и напад ни избега за 25 милиони ?Си изјави Монтела дека се` уште сме привлечен тим. Има неколку играчи кои сами се понудиле за трансфер кај нас иако не играме ЛШ.
Како што изјави овој дека играњето во ЛШ не му е важен фактор, туку каква улога ќе има во тимот.
Класен во Евертон за 25 мил евра. За малку пари ќе ни беше супер засилување.
Рикардо Родригез и Форсберг би многу голем апгрејд од минатата сезона со Де Шиљо, Нијанг и Делуфеу.
Останува уште Конти. Аталанта сега бараат 30 мил. Највеќе што ќе понудиме е 23-24 плус бонуси.
Прегледај го приврзокот 172718
ДаКласен од Ајакс што ја игра цела средина и напад ни избега за 25 милиони ?
Штета што не се активираа нашиве. Според мене подобар избор ке беше од Балде и башка ќе го ротираа напад - средина.
Балде и Класен играат сосема различни позицииШтета што не се активираа нашиве. Според мене подобар избор ке беше од Балде и башка ќе го ротираа напад - средина.
Малиов некако да се даде на позјмица кј овие второлигашиве што влегоа, и да има статус на прв голман би било супер, ми прае мерак детево појќе од Донарума...
Чекај може ќе испадне на крајот да ни биде и прв голман сезонаваМалиов некако да се даде на позјмица кј овие второлигашиве што влегоа, и да има статус на прв голман би било супер, ми прае мерак детево појќе од Донарума...![]()
За Ајакс играше средина све. А за Холандија покрај овие позиции и втор и крилен напаѓач.Балде и Класен играат сосема различни позиции
Инаку со оглед на тоа дека го земавме Кеси, јас би одел со Класен (24) наместо Биглиа (31) ем помлад плус има подобри офанзивни карактеристики
Донарума
Родригез - Ромањоли - Мусачо - Конти
Бонавентура - Кеси - Класен
Балде - Белоти - Сусо
Pisuvase deka e potalentiran i od Gigio..City go sakaa mislam zimovo i ponudija 2m ali gi odbija. Na pozajmica moze da go dadat vo nekoj tim kade sto bi branel.Малиов некако да се даде на позјмица кј овие второлигашиве што влегоа, и да има статус на прв голман би било супер, ми прае мерак детево појќе од Донарума...![]()
Инаку све што дошло добродошло... секако нема секој да се уклопи у Милан тоа е многу јасно и ништо чудно после една сезона и да бидат шутнати, ама мора од негде да се почне.