Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
So zdravje da se vozis. Ubavi kolicinja. E sega toa okolu kilometrite ti e malce mizi da te lazam, ama ne e bitno. Jas sum skoro 100% siguren deka nema uvezen dizel so ispod 250-300.000km a nekoi se i so poveke.

Затоа избрав стриктно од Швајцарија да ја донесам, малце посолено платена ама утврдена во лице место за реалните км и други работи

Затоа избрав стриктно од Швајцарија да ја донесам, малце посолено платена ама утврдена во лице место за реалните км и други работи
A toa e drugo sam ako si ja donel. Ako se tie kilometri realni vo svajcarija takvo vozilo ke bide ista cena ili poskapa nego kaj nas, kade se plus davackite i prevozot. Ama kvalitetot se plaka, samo problemot e so kaj nas narodot samo cenata ja gleda, pa zatoa se nosat sve izvozeni i utepani so bogznae kolku km.
ps.
so pari ja zema, od oko eve nagagam 6 bona i edno 2 bona vkupni davacki sose prevozot i ostalo.

Последно уредено:
Каде да најдам најефтини нови гуми
155-70 R13.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
и јас сум во потрага по истото и засега најефтино што имам видено е ова http://www.reklama5.mk/AdDetails?ad=2406423 за квалитет незнам какви се!
ако имаш ти некоја понуда сподели ја со мене тука или на ПП.

Isto kako da si stavil gumirana plastika od detski igracki.
и што е подобро (што ми предлагаш) да се стави на возило кое е постојано надвор изложено на сонце мраз и не мине многу километри месечно и повеќето низ град.

и што е подобро (што ми предлагаш) да се стави на возило кое е постојано надвор изложено на сонце мраз и не мине многу километри месечно и повеќето низ град.
Ako nacekas nekoi poeftinki kormoran. Tie se odlicni posebno letnite i ne se skapi, mislam deka se so najdobar P/P.

и јас сум во потрага по истото и засега најефтино што имам видено е ова http://www.reklama5.mk/AdDetails?ad=2406423 за квалитет незнам какви се!
ако имаш ти некоја понуда сподели ја со мене тука или на ПП.
Не се зезајте со кинезарии ... прашајте по дуќаниве за гуми, подобри марки се со плус 300 денари

Јас ставив Сава 155/70/13 по околу 2000 по гума...но во Кичево

A toa e drugo sam ako si ja donel. Ako se tie kilometri realni vo svajcarija takvo vozilo ke bide ista cena ili poskapa nego kaj nas, kade se plus davackite i prevozot. Ama kvalitetot se plaka, samo problemot e so kaj nas narodot samo cenata ja gleda, pa zatoa se nosat sve izvozeni i utepani so bogznae kolku km.
ps.
so pari ja zema, od oko eve nagagam 6 bona i edno 2 bona vkupni davacki sose prevozot i ostalo.

7 mi ispadna vkupno so registracija

Имам забележано вака на пожешко време и ако не ми е запалена 1ден, не пали на прво.Шо можи да биди? Или нормално е?

Ибица 2010 1.2 бензин
Дали верглањењто на анласерот е со добра брзина или кога ќе го оставиш подолго време незапален моторот, брзината му е слаба?

Во ваков случај се работи за уништени лежишта на анласерот.

Но ако анласерот развива добра брзина, тогаш највероватно имаш проблем со притисокот на бензинот. Бензинот што се наоѓа во цевката од резервоарот па се до моторот треба да е полна со бензин, кај тебе вероватно му се случува таа да се испразни назад во резервоарот. Зошто...треба да се провери

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom