Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
даШто се случува со фејсбук акаунт кој е temporarily disabled?
Имам акаунт само за покер не го користам моето име и немам слики и сега ми е temporarily disabled.
Зошто неможам профилот да си го најдам на search?
Дали temporarily disabled е исто како да си го деактивирал профилот и никој неможи да ти го види па затоа неможам да си го најдам профилот?
И што се случува ако не потврдеш дека профилот е твој дали ќе го избришат или?
Може да ми кажеш на што мислеше да?
Зошто прашав повеќе прашања..
Temporarily disabled е исто како профилот да ти е деактивиран затоа неможе да се најди на search?
И дали ако не го потврдеш профилот дека е твој ќе го избришат?
За двете прашања одговорот беше да?
Мораш да го потврдиш иначе нема повраток, а штом не е со твое име, неможеш да го потврдиш.
Па само за покер ми беше тој акаунт и затоа не ни ставив мое име а имам околу 500-600м..нема врска само сакав да знам што ќе биде со профилот, ќе биди избришан?
кој ти е тој црн detailsNekoj mi se ukljucuval na fb-to, imam details, kako moze da se doznae civa e IP adresata (XXXXXXXXXX) ja imam napisano vo details, mislam imeto na toj sto se uklucil davaat li takvo info nekade?
Nekoj mi se ukljucuval na fb-to, imam details, kako moze da se doznae civa e IP adresata (XXXXXXXXXX) ja imam napisano vo details, mislam imeto na toj sto se uklucil davaat li takvo info nekade?