- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.967
Па ова не е негов демант
Па ова не е негов демант
Колективен демант имаше од Професорскиот пленум, одозгора Рашковски го покажа и пасошот како доказ.Па ова не е негов демант
Имало колективен демант од ПП дека Рашковски не потпишал или дека се правело фалсификат? За пасошот видов, вчера дека пишал, дека бил во Рим.Колективен демант имаше од Професорскиот пленум, одозгора Рашковски го покажа и пасошот како доказ.
...викаш кепец е??? Такви треба да се задавуат на раѓање..Светов и веков барем досега најмногу го имаат заебано оние од метар и жилет...Рашковски, пред 2 месеци гостуваше во Топ Тема како независен експерт, денес Генерален Секретар на Влада на РМ, во меѓувреме потписник на контрапленумот. Денес, после години изјавува дека потписот бил фалсификуван. Кај беше бе келец да демантираш кога ти го извадија името и презимето?
Заев, осеќам многу брзо ќе почнам и тебе да ти ебам сфе најмило, осеќам.
Прво, кеЛец а второ, кој си бе ти некој да задувуваш на раѓање?...викаш кепец е??? Такви треба да се задавуат на раѓање..Светов и веков барем досега најмногу го имаат заебано оние од метар и жилет...
Па може и да покрене обвинение а не само да влезе на кафе.@viktora ,влезе СЈО во Чаир, шо е наредно за дедо мраз да ти го исполни?
сигурно е обожавател на Вучиќ и Еди Рама, високи луѓе.Прво, кеЛец а второ, кој си бе ти некој да задувуваш на раѓање?
а што има во Чаир? да не има некаков криминал случајно?@viktora ,влезе СЈО во Чаир, шо е наредно за дедо мраз да ти го исполни?
Јас пишувам кеЛец, читаш кеПец, пишувам заДуВуваш, читаш заВИДуваш...не завидуам бе ,роден сум, а и баја сум рајбовал од животот у сласт и маст..., на тоа можат само да завидуат неродените, абортираните и мртвите пувала кои ги има во се поголем број, познати како зомби..
Пссссст!Се повеќе и повеќе интересни луѓе околу Заев.Поштени луѓе ќе ја водат државата и ќе се борат против криминалците.
ШЕФОТ НА КАБИНЕТ НА ЗАЕВ ЛЕЖЕЛА ЗАТВОР: Освен Рашковски, проблематична и Мирјана Јанева која лежела затвор поради проневера на пари!
http://infomax.mk/wp/шефот-на-кабинет-на-заев-лежела-затвор/
Ти вети дека ќе погаѓаш сценарија на листа во Notepad, го има ли ова на списокот?Новата мантра е нечинат луѓето во владата. Гвујо гради е веќе yesterday news, а тиранската платформа магично исчезна. Сорос одамна потона во заборав, а жолтите комбиња се веќе праисторија.
Ех, ова беше прелесно. Новата влада уште не влегла во кабинетите а куририте објавија дека не ги исполнила изборните ветувања. А за волја на вистината ниту една влада досега не исполнила крупно ветување како укинување на екстерното уште на првиот ден од власта. И она со оградата ми е топ, му се мочаат у фаца на примитивниот елитизам на Гвујо.Ти вети дека ќе погаѓаш сценарија на листа во Notepad, го има ли ова на списокот?