Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Скај станаа поголемо срање и од тутоспорт и медиасет. Прво пишаа дека "имаме" договор, а вчера дека треба ок од играчот. Пред тоа во еден ден дека Конти е прв избор, а втор Видал од Барселона, па во истиот ден обратно.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.561
Поени од реакции
29.157
Со Ауба што се деси ? Нели за 70 милиона ке иде у ПСЖ ?
Зошто уште го поврзуваат со Милан ?

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Dortmund's sporting director Michael Zorc has said the club have not had any offers from PSG or anyone else.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.517
Поени од реакции
8.232
Мора да се чисти ѓуврето во тим.
Премногу непотребни играчи имаме во екипа.
И на тоа поле треба да поработат.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Conti has chosen Milan and a meeting to find an understanding is expected with Atalanta this week.
R. Rodriguez will take his medicals this week. The green light for Biglia's transfer is expected from Lazio by Wednesday.
AC Milan have tried to hijack Juventus' deal for Patrik Schick.

Чисто информативно
Bild: Bayern values Douglas Costa & Renato Sanchez at 40m and 35m respectively.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Според Скај и Миланњуз Милан полека се повлекува од трката за Мората. Најверојатно поради изјавите на Мората во саботата после финалето. А и сфатиле дека тешко би одело.

Ајде маму ви ебем. Викнете ги Торино во Каса Милан и затворете го прашањето за напаѓач.
Нијанг + Куцка + некој милион и Il Gallo ќе трча до Милано.

Појше пари би не фатил, ама сигурно и нешто помала плата би земал од Мората. Помала маркетиншка вредност би имал за пазарот надвор од Италија, ама затоа за навивачите во Италија би било бум и би се сфатило како да им е исполнета желбата после хаштагот и иницијативата. А и сигурно со Торино полесно би се договориле за рати и такви олеснителни ствари.

Мене сите алтернативи на Мората (освен можда Калинич) ми се океј, ама субјективно Белоти ми е ван конкуренција.

Последно уредено:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.853
Поени од реакции
12.358
Не се сомневам дека таму ќе заврши на крајот. 70 милиони фунти + сигурно ќе му дадат плата од 10+ милиони евра. Ретко кој клуб можи да го израмни ова

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Milan are back in for Aubameyang now. Milan ready to negotiate his wages between €8-10M/year. Aubameyang not convinced by PSG. [Mediaset]

Milan could meet with Torino to talk about Andrea Belotti on Tuesday, according to Corriere della Sera

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Гласините дека повеќе не се заинтересирани за Мората мене ми изгледаат на глупости измислени од Скај.
Мората по освојување на ЛШ против претходниот клуб даде тие неколку емотивни изјави пред фановите на Реал и Јувентус. Сигурно Марибели и Фасоне после ова нема да се откажат.

За неколку часа е најавена средна со агентот.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Предност за Бељоти е шо во трансферот мојме да вклучиме и дел од ѓубрето шо ни е во тим, а на Торино и тоа како ќе му годи.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.579
Поени од реакции
5.584
Марли и Кеита биле у врска, затоа толку го сакал у Милан

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Fassone is in Germany to close the Ricardo Rodriguez deal. His medical is scheduled on Wednesday
[DOUBLEPOST=1496735317][/DOUBLEPOST] 18881851_1208046839324407_4016138032143337031_n.png.jpg

Последно уредено:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.579
Поени од реакции
5.584
Абате се поврзуе со Фиорентина, Монтоливо исто на излезна врата ако дојде Биља... Поли исто си иде... Ќе има ли поубоо лето од ова?

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Абот и минатата сезна се поврзуваше со Фиорентина, но мислам ќе остане. Де Шиљо и тој е премногу. Плус и некој од Вангиони и Калабрија ќе оди на позајмица.
Поли не се договорил со Болоња, барал поголема плата. :icon_lol:

Трето засилување во рок од три недели, Родригез 15 мил + 3 бонуси.
За Конти ашите го нудат Локатели на позајмица, но Аталанта ги бара Нијанг и Феличиоли од примавера.

Torino SD Petrachi: "If Milan want Belotti they have to pay him well. Up till now we haven't received a big offer for Milan for the player.
Milan have some players that we like, Mihajlovic knows them well. The coach did not ask for Kucka.
On paper we don't want to sell Belotti but you know the market, if a club comes with an important offer we'll evaluate it."[DOUBLEPOST=1496762117][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1496769671][/DOUBLEPOST]Сега гледам статистика вкупно 249 натпревари 28 голови 38 асистенции.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom