Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Вреди на победа на Касаткина утре, ненормално добро игра девојката, по мене најдобар форхенд на земја има од девојкиве, или ајде подобро речено најразноврсен. За Корне не знам што е проблемот, Петар до сега ми збореше на ФБ нешто повредена била Радванска. Што е во прашање? Оти ја гледав со Феро и се беше во ред.

Не знам за повреда, ама во очајна форма е Агнешка, веројатно најлоша откако јас паметам. Корне одигра одличен меч со Барбора, плус публиката во Франција која навива како на фудбалски меч, може да направи изненадување. Касаткина е елитен играч на земја, Халеп дојде овде повредена, мислам дека може барем хендикеп да покрие.

Вреди на победа на Касаткина утре, ненормално добро игра девојката, по мене најдобар форхенд на земја има од девојкиве, или ајде подобро речено најразноврсен. За Корне не знам што е проблемот, Петар до сега ми збореше на ФБ нешто повредена била Радванска. Што е во прашање? Оти ја гледав со Феро и се беше во ред.

Што мислиш за Делпо? Мареј не сјае, баш ко што збореше Мекенро, некој страшен вирус се шири меѓу врвните тенисери, прво Џокович, па Мареј, ете ја и Кербер, не знаат кај тераат. Само Надал и Федерер се имуни на вирусот :) Делпо од друга страна не изигра ни еден сет во претходното коло по повредата на Алмагро и влегува овде одморен. Ептен фаворит го направиле Мареј со оглед на моменталната форма.

Што мислиш за Делпо? Мареј не сјае, баш ко што збореше Мекенро, некој страшен вирус се шири меѓу врвните тенисери, прво Џокович, па Мареј, ете ја и Кербер, не знаат кај тераат. Само Надал и Федерер се имуни на вирусот :) Делпо од друга страна не изигра ни еден сет во претходното коло по повредата на Алмагро и влегува овде одморен. Ептен фаворит го направиле Мареј со оглед на моменталната форма.
Не е баш одморен,и тој и Алмагро играа со повреди и доколку не предадеше Алмагро мислам дека Делпо ќе го стореше тоа,прескокни го мечов...[DOUBLEPOST=1496478464][/DOUBLEPOST]Мислам дека и Јебави со Весели ќе тепаат денес,со Дутра/Лоренци,и за Иснер се мислам дали 10.5 + прв сет или 43.5 +

Епа другари ајде на частење,
Иснер - Качанов прв сет хг2 (-1.5) 1.65 коефициент во моцарт.
Додадено на ова Корне да не изгуби со 5 гема разлика,а мислам дека може и да победи,со иста квота 1.65,плус Андерсон да земе 2 сета на 1.4.
Карлето ви е зицерај со Веснина,ќе ја добие пак,ама на 1.45 ЊЕТ.

Са сречом.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

• Ми се допаѓа
Reactions: CIL
Немој на Делпо, со Алмагро се тркаа кој прв ќе предаде.

Касаткина баш пред турниров одеше нешто на третмани мислам скочен зглоб беше во прашање...............6-0 прв сет кој очекувал вакво нешто...........

Палмарсон +3.5
Хансен +4.5
Циндриќ +3.5

:pos::pos::pos:

Епа другари ајде на частење,
Иснер - Качанов прв сет хг2 (-1.5) 1.65 коефициент во моцарт.
Додадено на ова Корне да не изгуби со 5 гема разлика,а мислам дека може и да победи,со иста квота 1.65,плус Андерсон да земе 2 сета на 1.4.
Карлето ви е зицерај со Веснина,ќе ја добие пак,ама на 1.45 ЊЕТ.

Са сречом.

ВЕРИ ИЗИ [emoji11]

Мугуруза да тепа
Басчински да тепа
Тим 3:0

Раонич
Вардар
Ваљадолид 2 т2

11 коеф на 100че денарки колку да биде интересен денот. :)[DOUBLEPOST=1496584183][/DOUBLEPOST]Какво лузериште е овој Раонич ... психа нула , како пичка паѓа кога е под притисок.

Последно уредено:
@Stefan-kobe Шо мислиш утре за Вавринка? Го гледав денеска Монфилс, чиста катастрофа освен за дефанзива за друго не го бива. Форхендот и бекендот крајно безопасни.

@Stefan-kobe Шо мислиш утре за Вавринка? Го гледав денеска Монфилс, чиста катастрофа освен за дефанзива за друго не го бива. Форхендот и бекендот крајно безопасни.
Ќе го утепа, страшно игра Стан а овој циганот не знае кај тера. Можно е и да предаде Монфилс, се тегавеше против Гаске.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom