НБА сезона 2016-2017

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Кој тим ќе биде овогодишен шампион?

• Голден Стејт Вориорс

Гласови: 23 76,7%
  • Кливленд Кавалирс

Гласови: 7 23,3%

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
doncic tocno ,ne go znaev ova so godinite samo citav negde deka mozi da e pik br 1 godinava ne kazaa deka e draftovan dodusa samo kazaa deka e podobar od ove 2

doncic tocno ,ne go znaev ova so godinite samo citav negde deka mozi da e pik br 1 godinava ne kazaa deka e draftovan dodusa samo kazaa deka e podobar od ove 2
Си се смешал нешто, го зборат прв пик за следната година.

Инаку Лонзо Бол одбил да оди на проба кај селтикс, само за Лејкерс ќе тренира :D

pa vo taa liga ako boston resi da go odberi nego sakal nejkel ili ?ima drug izbor
ipak mislam deka treba da go trejdnat toj pik no1 da bese doncic ne vaka cim ne e go kazav moeto mislenje za fulc

Како бе Дончиќ пред Фулц..

Последно уредено:
Најјак драфт момент ќе биди Бостон ако го драфтуват Лонзо и после Инграм + Фулц да ги барат за него :kuracc:

lavarball23456.jpg

Фулц и Лонзо ќе бидат играчишта, нема зашто Лејкерс воопшто да бидат незадоволни ако земат било кој од нив, ниту пак да трејдаат играчи за првиот пик. Единствено ќе биде интересно да се прати братот Лавар :D

Neznam kolku ke se soglasite ama do sega sme videle mn mladi igraci na nalikuvaat na nekoj od postarite, samo na Wade uste nemam sretnato. Epa pustete go Fultz i uzivajte.. Neka bide bar 50 posto od onoj sampionski Wade od 2006 i me dobiva mene za fan odma :)

Хм.. многу драма. Колеџ е едно нба е друго. Ви текнува на џимер фредет? Моментално игра во кина.

Sekako polos draft od onoj lani ne moze da bide taka da..

Најјак драфт момент ќе биди Бостон ако го драфтуват Лонзо и после Инграм + Фулц да ги барат за него :kuracc:

lavarball23456.jpg

Фулц е лок на број 1.
Ќе биде смеење ако Лејкерс не го одберат Лонзо и да го земат ДеАрон Фокс кој како што пишуваат америчкиве медиуми оставил фантастичен впечаток кај Меџик, или Џош Џексон, кој за мене е нај НБА спремен играч на драфтов ...

Западот следна сезона ќе биде рај за око.. Какви утакмици ќе гледаме.. Време е Лејкерси да се вратат на врвно ниво посебно ако го земат Лонзо прв пик.. Но се сомневам дека нешто многу ќе се смени низ регуларната сезона или па во плејофс следна сезона. Со ваков Голден Стејт тешко дека ќе се најди некој сериозен конкурент освен Кливленд во битката за титула..

pa vo taa liga ako boston resi da go odberi nego sakal nejkel ili ?ima drug izbor
ipak mislam deka treba da go trejdnat toj pik no1 da bese doncic ne vaka cim ne e go kazav moeto mislenje za fulc

И после rookie договоро да му ја летни ЛА,не е тука инаето решение посекако нема да го земат Лонзо Селтикс,ќе оди или во ЛА или 76ерс размислува и таму да напрај тренинг.

Од оваа вечер ли почнува финалето ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom