Soccer Manager (Kajgana Europa League)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Лигава е лудница, штета што има бар еден неменаџиран тим за кој од старт се знае дека испаѓа, ќе беше иначе и борбата за опстанок поинтересна :D Честитки до Порто за освоената титула

Голманот Серхио Рико го земав за 8 милиони бидејќи беше на левел 5, а денеска рејтингот му скокна од 90ка на 91 и цената сега му изнесува 24 милиони :misticen:\

Благодарение до @Mad_Coko кој ми кажа дека постои воопшто таа листа Concern list и ми го предложи баш тој голман (y)

Коке денеска го потпиша новиот договор со Вест Хем и воедно беше прогласен за наследник на Чаби Алонсо на капитенската позиција. Во своето емотивно обраќање Коке најави дека после тешкиот пораз оваа сезона ќе се вратат многу посилни и токму тој со новата улога на теренот и во соблекувалната ќе го предводи Вест Хем до многу титули.
Воедно Коке ја превзема целата одговорност за неуспехот во четвртокот, иако сите бевме свесни дека црвениот картон беше престрог.

Трансфер бомба меѓу Валенсија и Вест Хем. Азар пристигнува во Лондон, а на местаља ќе се упатат Марко Ројс и Бернандо Силва.
Само Чемпионс може да го спречи овој трансфер заради омраза. Ако сака да дознае како нека ме контактира.

Трансфер бомба меѓу Валенсија и Вест Хем. Азар пристигнува во Лондон, а на местаља ќе се упатат Марко Ројс и Бернандо Силва.
Само Чемпионс може да го спречи овој трансфер заради омраза. Ако сака да дознае како нека ме контактира.
Како? :icon_lol:

Пa уште не зaбoрaвил кaкo гo зезнaвте.

Отиде возот. Беше пишано да видам што ќе понудиш (цр) ама ти не се ни потруди. Џабе збореше дека чемпионс не заборава.
Реално го преплати малце Азар, но немав играл за кражба. Требаше Бејл да ти го дадам, ама не ми се дава по една сезона само, ипак го платив 30м повеќе од што вреди. :D

@Uli Hoeneß Ти бараше шпиц, да не си заинтересиран за Гамеиро ? :)

Иначе ноќеска почнав малце да се предомислувам за Хазард и за малце ќе откажев во последен момент :P

Иначе ноќеска почнав малце да се предомислувам за Хазард и за малце ќе откажев во последен момент :P
Ројс со најнова повреда и пак неколку месеци аут. Пак ќе кажам, изгази сезонава на играва, но има голема шанса да падне на наредниот апдејт.

Ројс со најнова повреда и пак неколку месеци аут. Пак ќе кажам, изгази сезонава, но има голема шанса да падне на наредниот апдејт.
До наредниот апдејт ќе пројдат 3-4 сезони во играва...

Ројс е во топ 5 играчи на играва. Вади луди рејтинзи во сите лиги кај што го имам ама јебига во рл нема среќа со повредите. Силва ми е меѓу омилените средњаци ама несигурен ми е како ќе се снајде во Сити, па затоа си отидов со безболново решение. Плус азар никогаш сум го немал во тим.

До наредниот апдејт ќе пројдат 3-4 сезони во играва...
Една ипол, а ти секако не земаш титула наредната сезона. :P

Не, мислам дека им паѓаат форма и на играва кога се повредуваат играчите. Дибала првиот дел од сезоната кога не настапуваше редовно беше ептен слаб, сеа си гази каде и да играм. Ибра падна одма после повредата, пак дава голови, но сега му требаат 5-6 шанси за гол, претходното хет трик правеше во таква ситуација. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom