мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 18.868
- Поени од реакции
- 23.264
Па добро де лично за тебе каде те навредив кога ете те заболе кур за другите. Навредиме и друг муабет ке правиме, вака колку толку се држиме на некое цивилизирано ниво. Каква врска има што сум му пишал на кој една секунда, една минута или еден сат после твојот пост ? Која ти е поентата на муабетот уствари ? Као нешто те местам дека ме навредуваш за да те банираат? Сериозен си ?@мкд владе , како да ти кажам дека к.. ме боли за другите? Јас ти кажувам лично за мене, те цитирам со најнормален пост, веднаш по мене му реплицираш на k3b на пост напишан 1 минута по мене, му враќаш нешто у фјјзон- ,глуп си, сега ке паѓам коефициент со овај, тој барем е интересно глуп" ме мрзи да го барам во целост како беше. По некоја минута ме реплицираш мене, и правиш заклучок дека цело време си од моја страна нвредуван.
.
За подмукло дека работам да, такви сме ние небањатите. Во крвта ни е .Многу подмукло работаш владе, се жалаш од
модераториве а тебе најмногу ти се прогледува низ прсти, за разлика од нас шо имаме сите по 5/6 опомени и исто толку банови. Сите шо дискутираме овде со спротиставени мислења, нормално е да и се осеќаме навредени во некои од спротиставените ставови, ама глупо е да глумиш цвеќе и да цмиздиш како некој овде има повеќе привилеѓии од тебе, и
стално вината да паѓа ка
Тој шо те цитирал.
И аман немој да ми зборуваш за привлегии, гледање низ прсти, цвеќиња, банови и опомени. Книга можам да ти напишам околу тоа во овие години колку што сум тука. Со стажот си идат и привилегии, познанства, гледање низ прсти , мито , корупција итн итн. Ај да те видам тебе отворено признај дека имаш дупли акаунти и јузери со кои директно влијаеш на исходот на некоја анкета па да видиме како ке поминиш . Јбг јас сум дете растено во време на СКМ-ПДП и како такво прилично добро се снаоѓам во матни води. Всушност еве ти една слика за да подобро сфатиш како функционира светот па и кајгана кога сме кај тоа.