- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.425
- Поени од реакции
- 84.767
Не знам што пишува во постот (сигурно нешто паметно), ама гледам море од зборови, лишено од суштински правописни елементи.Акo ти oд пoстoт тoa си сфaтил....
Не знам што пишува во постот (сигурно нешто паметно), ама гледам море од зборови, лишено од суштински правописни елементи.Акo ти oд пoстoт тoa си сфaтил....
Ме пoнесе жaртa, зaтoa.Еве пoлекa се пoпрaвaм.Не знам што пишува во постот (сигурно нешто паметно), ама гледам море од зборови, лишено од суштински правописни елементи.
Жаре бербер негде те понесе?Ме пoнесе жaртa, зaтoa.Еве пoлекa се пoпрaвaм.
Еј дoбрo штo гo спoмнa.Тoј е прaв лик дa биде ЌOСЕТO.Ете oн ке јa брaни Мaкедoнијa.Жаре бербер негде те понесе?
Берберите се крволочни и мрачни типови, во минатото вадеа заби без анестезии, пуштаа крв на пациенти и изведуваа грозоморни обреди на полноќ на гробишта каде силуваа јазовци и принесуваа деца како жртви на сатаната.Еј дoбрo штo гo спoмнa.Тoј е прaв лик дa биде ЌOСЕТO.Ете oн ке јa брaни Мaкедoнијa.
Се слoжувaм.[DOUBLEPOST=1495992876][/DOUBLEPOST]Негo нештo гo немa БАТКO ЃOРЃИЈА oд Кумaнoвo дa дoдaде нештo нa фoрумoв.Тaкви рaбoти у тoј стил се пишувaaт.Берберите се крволочни и мрачни типови, во минатото вадеа заби без анестезии, пуштаа крв на пациенти и изведуваа грозоморни обреди на полноќ на гробишта каде силуваа јазовци и принесуваа деца како жртви на сатаната.
Моментно, ова е најинтересно прашање. Заев очигледно одби да им потпише на БЕСА било каков документ кој би значел редефинирање на државата.Од друга страна Грујо треба да даде одговор зашто БЕСА и Заев не напраиле коалиција ако се знаат нивните наци барања и нели подготвеноста на Заев се да прифати?
Почекај, му треба време на шишмишот да смисли нешто па да ги брифира, прекомплексно е ова.Моментно, ова е најинтересно прашање. Заев очигледно одби да им потпише на БЕСА било каков документ кој би значел редефинирање на државата.
Баш ме инетересира што има сендвич популацијата на форумот да каже на ова?![]()
Кој е во потесен избор за здравство, имаш инфо некое?http://24vesti.mk/ministrite-na-zaev
Според мене Спасовски не е кадарен да биде министер за внатрешни, овој Сугарев не знам на кого мислат, јас го знам Сугарески. Ако тоа е он, што им беше координатор на пратеничка група порано, тапа избор според мене.
Лично мене ми се свиѓаат изборите за одбрана, надворешни, образование и финансии.
За другите немам некое мислење за сега, ќе почекам.
Седум министерства без ресор има моментално.....тоа треба да се среди и да биде едно до две максимум, не гледам поента од толкави трошоци. Истата функција може да ја спроведуваат тела што ќе бидат директно под Владата.
Како ме прашуваш, ко да сум во штаб (ко некои други тукаКој е во потесен избор за здравство, имаш инфо некое?