Miss.Independent
Me,Myself & I
Гледам да е секој ден, во зависност од тоа колку време имам. Кога ми е кнап гледам по 2-3 км да провозам чисто да се одморам а кога имам доста време на располагање се вози и те како по 20тина километри па и повеќе.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може да добијам твое мислење што е добар точак за во тој ранг од околу 200Евра?
http://www.bikecenter.mk/index.php?...path=63&product_id=642&sort=p.price&order=ASCМоже да добијам твое мислење што е добар точак за во тој ранг од околу 200Евра?
Две или три девојки имаше на турата. Искрено од Струга кон Ќафасан патот е тежок, но после македонско-албанска граница имаш спуст во кој можеш да достигнеш и 45/50km/h. Интересна тура беше со поголема пауза во Поградец и Св.Наум. Ја оценувам како тешка но преубава 95км.Имаа ли и женско друштво? Досега немам чуено, затоа и прашувам а имам желба да го завртам цело езеро.
Незнам зошто во сите групи нема жени велосипедисти![]()
Зошто да се гине ? Напротив перфектна беше и безбедна. Возиш во група каде што не можеш да останеш сам (освен ако не возиш 2km/hТурата е мање-више 100 километри, и иако ја немам возено, би ја категоризирал во тешки. Искрено не ми се гине на точак, а околу езеро е или удав жешко без сенки или корне ветер.
Како и да е, за авантуристичките души е перфекција, секоја голема водна површина го загасува уморот![]()
Јас мислам L можеш со 29ка.Drugari za covek so visina 183 cm podobro li e da zeme hardtail ramka XL so 29ki trkala ili L ramka isto so 29ki?
Drugari za covek so visina 183 cm podobro li e da zeme hardtail ramka XL so 29ki trkala ili L ramka isto so 29ki?
Зошто да се гине ? Напротив перфектна беше и безбедна. Возиш во група каде што не можеш да останеш сам (освен ако не возиш 2km/h) Велосипедистите се коректни доколку има некој потреба од пауза се групираат тие што треба да застанат и тоа е тоа. Силен спуст имаш само после Ќафасан каде може да се достигне брзина од 45/50/55 km/h, тоа е единствено најопасниот дел од турата.
Еве фала му на Бог, јас со 29х2.1 ја извозивСи зборев субјективно, за себе со MTB со 2.2 mtb гуми. Да е со road, задоволство ќе ми биде, ама со оваа постава сега ми е гинење без потреба.
Од Aliexpress. Јас имам од таму.Каде може да најдам навлака за седиште по Ск, барав во Џамбо Веро ама ги потрошиле. И во локалните бајк шопови не најдов.
ПС. Не ми го спомнувајте Златко
Од Aliexpress. Јас имам од таму.Каде може да најдам навлака за седиште по Ск, барав во Џамбо Веро ама ги потрошиле. И во локалните бајк шопови не најдов.
ПС. Не ми го спомнувајте Златко