мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 18.868
- Поени од реакции
- 23.265
Замисли Струмица да си беше во Бугарија како што е и ред, тогаш Заев сега ке беше премиер на БугаријаНа ова сите бугарофили мастурбираат.
Замисли Струмица да си беше во Бугарија како што е и ред, тогаш Заев сега ке беше премиер на БугаријаНа ова сите бугарофили мастурбираат.
Како мислиш како што и е ред?Замисли Струмица да си беше во Бугарија како што е и ред
Кому му треба доверба од гласачите, ајде доста со вицеви.Ако си изгубил, немаш доверба кај гласачите. Нели?
Па така фино.Како мислиш како што и е ред?
нема таков Кипар, има северен Кипар со турска азбука и јазикКипар
Пукај си в колено.Па така фино.
Kипар беше поделен, сега е унитарна држава и членка на ЕУ со два официјални јазици.нема таков Кипар, има северен Кипар со турска азбука и јазик
Не е финтата тоа. Нека критикува бугарот, туку еве ако мислеше за мене, јас го прашувам неколку пати едно прашање а тој ми одговара со сосема друго. Еве ти Беса што изјавиле ми вика, а јас за СЈО го прашувам. Тоа е глупото кај него, кога ќе го прашаш нешто одма бега и си го тера неговото, за кое само тој мисли дека е нормално, а не е бидејќи изгледа ко вмровче глупо и си заслужува ремет.Мислам дека треба да престани прогонот на @lans секој има право на мислење и доста е етикетирање.
Ништо нема да и фали на новата Влада ако има критика, затоа што во крајна линија тоа е тоа што и мене, а верувам и на поголемиот дел на неопределените им сметаше досега, не можноста за критика без да бидеш етикетиран и веројатно да имаш и некои посеризони последици заради тоа што ќе го кажиш.
од кога тоа ????..Kипар беше поделен, сега е унитарна држава и членка на ЕУ со два официјални јазици.
Со два официјални јазици е и Белорусија
Остај шо ке си пукам. Ако 99 % од населението таму нема бугарско државјанство јас ја. Налет то шо Струмица и така си беше во Бугарија првично и само затоа што ја изгуби војната им беше доделена на Србите , да речам на сила и беше одземена. Населението никој не го прашал за тоа. Не мислиш дека крајно време е таа историска неправда да се поправи. На крај на краевите имаш слушнато како зборува струмичанец онака природно. Ти звучи барем малце на славомакедонски ?Пукај си в колено.
Јас сум од Струмица, ти најде мене да ми продаваш муда за бубрези?Остај шо ке си пукам. Ако 99 % од населението таму нема бугарско државјанство јас ја. Налет то шо Струмица и така си беше во Бугарија првично и само затоа што ја изгуби војната им беше доделена на Србите , да речам на сила и беше одземена. Населението никој не го прашал за тоа. Не мислиш дека крајно време е таа историска неправда да се поправи. На крај на краевите имаш слушнато како зборува струмичанец онака природно. Ти звучи барем малце на славомакедонски ?
Kипар е членка на ЕУ, во уставот на Кипар официјални јазици се грчки и турскиод кога тоа ????..
Е супер.Јас сум од Струмица, ти најде мене да ми продаваш муда за бубрези?
Глуп.
Па за историја... не почнувај ти се молам.
Оди во Историја подфорумов таму ќе дискутираме.
Прост си как кур.Е супер.
Ај пиши малце на дијалект да видиме како изгледа западнобугарски говор.