мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 19.992
- Поени од реакции
- 25.115
Замисли Струмица да си беше во Бугарија како што е и ред, тогаш Заев сега ке беше премиер на БугаријаНа ова сите бугарофили мастурбираат.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Замисли Струмица да си беше во Бугарија како што е и ред, тогаш Заев сега ке беше премиер на БугаријаНа ова сите бугарофили мастурбираат.
Замисли Струмица да си беше во Бугарија како што е и ред
Кому му треба доверба од гласачите, ајде доста со вицеви.Ако си изгубил, немаш доверба кај гласачите. Нели?
Па така фино.Како мислиш како што и е ред?
нема таков Кипар, има северен Кипар со турска азбука и јазикКипар
Пукај си в колено.Па така фино.
Kипар беше поделен, сега е унитарна држава и членка на ЕУ со два официјални јазици.нема таков Кипар, има северен Кипар со турска азбука и јазик
Не е финтата тоа. Нека критикува бугарот, туку еве ако мислеше за мене, јас го прашувам неколку пати едно прашање а тој ми одговара со сосема друго. Еве ти Беса што изјавиле ми вика, а јас за СЈО го прашувам. Тоа е глупото кај него, кога ќе го прашаш нешто одма бега и си го тера неговото, за кое само тој мисли дека е нормално, а не е бидејќи изгледа ко вмровче глупо и си заслужува ремет.Мислам дека треба да престани прогонот на @lans секој има право на мислење и доста е етикетирање.
Ништо нема да и фали на новата Влада ако има критика, затоа што во крајна линија тоа е тоа што и мене, а верувам и на поголемиот дел на неопределените им сметаше досега, не можноста за критика без да бидеш етикетиран и веројатно да имаш и некои посеризони последици заради тоа што ќе го кажиш.
од кога тоа ????..Kипар беше поделен, сега е унитарна држава и членка на ЕУ со два официјални јазици.
Со два официјални јазици е и Белорусија
Остај шо ке си пукам. Ако 99 % од населението таму нема бугарско државјанство јас ја. Налет то шо Струмица и така си беше во Бугарија првично и само затоа што ја изгуби војната им беше доделена на Србите , да речам на сила и беше одземена. Населението никој не го прашал за тоа. Не мислиш дека крајно време е таа историска неправда да се поправи. На крај на краевите имаш слушнато како зборува струмичанец онака природно. Ти звучи барем малце на славомакедонски ?Пукај си в колено.
Остај шо ке си пукам. Ако 99 % од населението таму нема бугарско државјанство јас ја. Налет то шо Струмица и така си беше во Бугарија првично и само затоа што ја изгуби војната им беше доделена на Србите , да речам на сила и беше одземена. Населението никој не го прашал за тоа. Не мислиш дека крајно време е таа историска неправда да се поправи. На крај на краевите имаш слушнато како зборува струмичанец онака природно. Ти звучи барем малце на славомакедонски ?
Kипар е членка на ЕУ, во уставот на Кипар официјални јазици се грчки и турскиод кога тоа ????..
Е супер.Јас сум од Струмица, ти најде мене да ми продаваш муда за бубрези?
Глуп.
Па за историја... не почнувај ти се молам.
Оди во Историја подфорумов таму ќе дискутираме.
Е супер.
Ај пиши малце на дијалект да видиме како изгледа западнобугарски говор.