UEFA Europa League 2016/17

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Шампион сезонава е..

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.572
Да почнеме и ние ко синиве кога освоија ЛЕ дека се европски шампиони :pos::pos:?

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.644
Поени од реакции
59.500

А дрес ќе си купите!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.089
4 се засега .. петтиот треба да се пласира преку квалификации .. А и кој курац ако се 5 секако до 1/4 финале останува само еден ..
Нека останат 4 што е до мене. :D:D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Ај баш да видиме дали ќе погодиш. :icon_lol:
Не ме заебавај рутинирано ќе одите у финале.
Вака и у финалето „лагано“, со „никаква“ игра, ќе си победат. :)
Лагано и ние, плус @Kostic навива за Јуве у финалето, без проблем ќе ги чукнеме, спремај дресот од Роналдо од Јунајтед да ти се потпише у Скопје. :kruna:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.089
Лагано и ние, плус @Kostic навива за Јуве у финалето, без проблем ќе ги чукнеме, спремај дресот од Роналдо од Јунајтед да ти се потпише у Скопје. :kruna:
Седи мирен, ќе ме натераш за Реал да навивам во финалето... :confused:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Седи мирен, ќе ме натераш за Реал да навивам во финалето... :confused:
Нормално дека за Реал ќе навиваш, ние ви продадовме шкарт роба за 75 милиони, Јуве ве изгори 100тка. :angel:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.089
Па еднаш се радуваше на гол на... кхм ај се договоривме дека ќе молчам, ама да знаеш памтам уште. :sakasuste:
Јас не памтам. Може од радост сеа, кој знае. :D:D

Донев моуд он:

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Само не знам со која логика сте гласале за Ајакс во анкетава, со деца не се освојува титула се виде денес, сите у грч. Друго е кога ќе имаш 2-3 млади, а друго кога 99% од тимот ти се деца. Вечерва кај Јунајтед најмладиот Раш беше најслаб, што доволно кажува колку се под притисок младите во вакви финалиња.
Да беше Лион тогаш ќе беше друга песна, шансите ќе беа 50-50, вака со Ајакс се знаеше дека ќе биде рутинирано.
Како и да е ова е само искуство плус за Ајакс и се гледа дека дел од нив ќе играат за големи екипи.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.911
Поени од реакции
11.671
Ова е боље од освојување на било што. Да си го гледаш тимот дома.
Pozz

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.644
Поени од реакции
59.500
Па еднаш се радуваше на гол на... кхм ај се договоривме дека ќе молчам, ама да знаеш памтам уште. :sakasuste:
И на менаџер кога го запнавме да остави еден клуб од Барса и Јунајтед, батето ги остави Јунајтед.

Предавник.

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Не ми е мака што изгубивме, мака ми е што изгубивме од најдосадната екипа на светот. :(

Член од
16 ноември 2014
Мислења
241
Поени од реакции
251
Денес е " Денот А " роѓаци, денот кога нашиот Ајакс ќе ја освои Лига Европа и после 12 годишен пост ќе стане шампион на некое Европско натпреварување. Противник наш е некој тим од Енглеска, некој Манчеста, некој Мурињо, Фергусон ова - она. Викаат некој Погба сто милиони коштал и дресови продавал многу, највише гужва на негова тезга имало. Али идеме опрезно, очекувам максимална концентрација денес и играта што ја имаме цела сезона да ја одиграме најперфектно токму сега.

На голот нормално ќе биде Онана. Знае понекад да кикса семе му ебам црно биберско, али се надеваме денеска без кикс.

Одбрана малце заебано, често примаме голови и Вергивер е суспендиран. Тете ќе го попуни неговото место, но дали као бек или ЦБ останува да видиме. Kао втора опција е Ридевалд да го завземе местото на Вергивер.

Средината роѓо очекувам тотална доминација со Шоне и Класен. Класен као главен племејкер сезонава очекувам да изиграва Џејмс Леброни со асистенции, нарочито према моето младунче Долберг, кој има да ги трпа као у немачки порничи.

Нападот роле ни е најачи и најзаслужен за успехов сезонава. По крило ги пуштаме Зијех и Јунес да им го испијат мозокот ко ние после и пред утакмицата Амстел, а у тие комбинации ќе се уклучи и мојот црња Траоре, кој очекувам да има посебен мотив денес да им го испонабива. Долгбер више го спомнав и То ти је то и то је Тоти.

Идеме Роѓации. АЈАКС АМСТЕРДАМММММММММММ, ОХ АЈАКС АМСТЕРДАМ ОЛЕ ОЛЕЕЕЕЕЕЕ

Точен Резултат: АЈАКС 2 - 1 Сморчесер Сморнајтед.
Честито!

Kajgana Shop

На врв Bottom