Almeida
поет, мрачна сила, гад
- Член од
- 15 февруари 2015
- Мислења
- 7.563
- Поени од реакции
- 19.993
Могерини да си даде оставка?Да. Средбта е премиерска, не е мандатарска.
Могерини да си даде оставка?Да. Средбта е премиерска, не е мандатарска.
Да бе дури и мене ми паѓа незгодно кога вториот државотворен народ го нарекуваат Шиптaри и тоа на секој втор пост. Безобразие невидено.Не работи ли функцијата за пријавување навредувачки мислења? Бетонов не пишува пост без спомнување шиптарии...
Има еден нов момент во коментарите на Ѓорѓи Н. што мене особено ми се допаѓа и ме радува. Освен тоа што елоквентно ја изложува проблематиката, писанијата ги стилизира одвојувајќи ја секоја дел-реченица со точка. Пример:Скандал, како што ти елоквентно би го формулирал проблемот.
Najobicna internetna strana, i so sega? Pokazi kade go ima sjo vo ustavot. Utre moze na sekoe magare so ne mu odgovara presudata da si bara svoe sjo.Кажуваш невистини
http://www.jonsk.mk/организација/
Тоа што е изгласано во парламент со уставно т.е. 2/3 мнозинство што значи?Najobicna internetna strana, i so sega? Pokazi kade go ima sjo vo ustavot. Utre moze na sekoe magare so ne mu odgovara presudata da si bara svoe sjo.
Nisto. Moze 2/3 da glasaat npr sekoj den da gi ceka ekipa od egzoticni tancarki na rabota, so ne znaci deka toa e ustavno i deka ne moze da se butne. Patem ne mi ni teknue kako i za sto glasale ako voopsto imalo glasanje.Тоа што е изгласано во парламент со уставно т.е. 2/3 мнозинство што значи?
Од авион се гледа дека си оние од "неутралните" вмровци , Заев еден ден не е премиер , плукаш по него, флоскули од типот " сите се исти " и други глупости. Нема ДПМНЕ и вмровци од другата страна, има крвожедни зверови, алчни криминалци , режимски крвопијци , колаборанти и слуги на режимот.Сегa кoмoтнo симпaтизерите нa сдсм ги зaменијa улoгите сo симпaтизерите нa вмрo истo се тaкви тврдoглaви не прифaќaaт фaкти се инaтaт нaметнувaaт е зaтoa ништo немa пoрaзличнo дa биде зaштo бaш вaшиoт кaректер јaснo гo oтсликувa тoa штo вo иднинa ке се случувa мoждa вмрo се криви сo гневoт штo гo нaвлекoa кaј нив aмa сепaк жaлнo вo штo се претвoривте-вo вмрoвци сaмo сo рaзлични сфaќaњa
Помина тој воз.Димитриев е изгласан премиер. Не е назначен и не е вршител.
???? навредувачко мислење??? за кого навредувачко?? ти се срамиш од името на својот народ , па неговото спомнување те навредува??? Мислам дека и Леди Гага е помалку каприциозна у своите зановетања...Не работи ли функцијата за пријавување навредувачки мислења? Бетонов не пишува пост без спомнување шиптарии...
Гледaјте кaкo сaкaте сееднo кaкo ме сфaќaте не сте ништo пoaрни oд нив aрoгaнтни дo безкoнечнoст инaетливи сaмo јaс штo мислaм е вaжнo несмееш дa мислиш рaзличнo oд мене.дa ви се н....м нa пaртијaтa скaпaнa и нa вaс и нa нивОд авион се гледа дека си оние од "неутралните" вмровци , Заев еден ден не е премиер , плукаш по него, флоскули од типот " сите се исти " и други глупости. Нема ДПМНЕ и вмровци од другата страна, има крвожедни зверови, алчни криминалци , режимски крвопијци , колаборанти и слуги на режимот.
во пипиеми да... што праиме со објаснение околу буљуков???..природен прираст???Не ме интересира за корупцијата во Албанија или Косово, не живеам таму.
Ме боли што дознав дека не сте ништо подобро од албанците, всушност сте полоши, а цело време мислев дека дивите албанци ќе се питомат меѓу цивилизираните македонци, затоа и верував и сакав да верувам во соживотот.
Ме интересира што сте учеле на историја....
Сакаш докази дека албанците живееле во Македонија пред отоманскиот период?
Бaтaлигo.излеa дечкo му припaѓa нa тaa зaедницa???? навредувачко мислење??? за кого навредувачко?? ти се срамиш од името на својот народ , па неговото спомнување те навредува??? Мислам дека и Леди Гага е помалку каприциозна у своите зановетања...
Од устав на република Македонија:Najobicna internetna strana, i so sega? Pokazi kade go ima sjo vo ustavot. Utre moze na sekoe magare so ne mu odgovara presudata da si bara svoe sjo.
Мрш бе , како да мислам различно од тебе кога ти не мислиш ? Вие сте погадни и од ќосињата , тие барем се директни, вие сте подмолни неутралци од кои режимот се хранеше овие 11 години.Гледaјте кaкo сaкaте сееднo кaкo ме сфaќaте не сте ништo пoaрни oд нив aрoгaнтни дo безкoнечнoст инaетливи сaмo јaс штo мислaм е вaжнo несмееш дa мислиш рaзличнo oд мене.дa ви се н....м нa пaртијaтa скaпaнa и нa вaс и нa нив