- Член од
- 2 септември 2010
- Мислења
- 7.148
- Поени од реакции
- 7.516
Кој го изгласа?Димитриев е изгласан премиер. Не е назначен и не е вршител.
Кој го изгласа?Димитриев е изгласан премиер. Не е назначен и не е вршител.
parlamentarno mnozinstvoКој го изгласа?
Ти мислиш така, ама тоа е лично мислење. Премиер е Димитриев.Димитриев не важи за премиер ни кај жена му дома, не па во државава.
Скандал бе Ѓорѓија, скандал невиден. Срам да и биде на европејците, бегаат од ДПМНЕ како чума да имаат. А овие фини дечки, чесни патриоти.Не е закон. Повикуваш човек на премиерска средба, а има премиер. Не е тоа скандал?
Мандатар е Заев.Ти мислиш така, ама тоа е лично мислење. Премиер е Димитриев.
Премиер е Димитриев.Мандатар е Заев.
Ништо не сугерирав. Само констатација. Незаконските работи треба да се казнат.[DOUBLEPOST=1495647911][/DOUBLEPOST]@Ѓорѓи Н. имаш право победи вмро на изборите. Ама истите тие кои победија видовме дека незаконски се финансирале и переле пари. Што имаш да кажеш за тоа? Дали ја исклучуваш можноста дека на некоја од тие 10+ илјади уплатници го има и твоето име?
Да. Средбта е премиерска, не е мандатарска.Мандатар е Заев.
А што мислиш, треба Заев да поднесе оставка? Јас мислам дека треба, ги изгуби изборите, па сега за премиер се мести.Ништо не сугерирав. Само констатација. Незаконските работи треба да се казнат.
Законот дозволува формирање на делови од обвинителтва специјализирани за одредени криминали. Значи основата е сосема легална. Барање за такво обвинителсво настана затоа што јавното обвинителство не беше кадарно да ги истражаи десетиците иљади сомненија за сторени тешки криминали и пљачки направени од власта. Еве излегуваат докази, се покренуваат обвиненија се истражува. Поткрепа дека е сторен криминал се во документи, тендери уплатници, трансфери на пари кое пред очите на досегашно ЈО се одвиваа непречено.Toa so strancite uspeale da ni protnat pod cerga nelegalna rakava tvorevina bez nikakva zakonska podloga ne znaci deka e ustavna i deka e del od sistemot.
Не е дел. Независно е.СЈО е дел од ЈО и како такво е сосем законско и уставно.
Kako i da e ovie debilite od eu sami sebe se degradiraat i kako politicari i kako licnosti sto voopsto si dozvoluvaat bilokakov diplomatski odnos so aboliciran gnoj od ovakov kalibar. Neka im sluzi na cesta. Od Taler begaa kako od cuma koga novinarite go fatija na delo. Povtorno nevidena dvolicnost i nikavov integritet i principielnost. Vo Brisel momentalno edinstven aboliciran politicar patem i povtorno faten na delo e samo crpnatiot.Мандатар е Заев.
Аболициран? Дај да ја видиме пресудата.Kako i da e ovie debilite od eu sami sebe se degradiraat kako licnosti sto voopsto si dozvoluvaat bilokakov diplomatski odnos so aboliciran gnoj od ovakov kalibar. Neka im sluzi na cesta. Od Taler begaa kako od cuma koga novinarite go fatija na delo. Povtorno nevidena dvolicnost i nikavov integritet i principielnost. Vo Brisel momentalno edinstven aboliciran politicar patem i povtorno faten na delo e samo crpnatiot.
Абе чекај малце, нели овие европретставнициве им мислеа лошо на вмро, не знам што. Иванов на празијади идеше да не се среќава со Вајгл, Могерини, паторот за Малта кидна... Нели човек не треба да се бута кај што го нејќат, логично, зошто тогаш Димитриев да оди кај Могерини, што е сега проблемот, зошто одеднаш загнаа да се видат со нив? А и да појде, ќе му каже оваа да си пакува куферот, џабе визерот.Ништо не сугерирав. Само констатација. Незаконските работи треба да се казнат.[DOUBLEPOST=1495647911][/DOUBLEPOST]
Да. Средбта е премиерска, не е мандатарска.
Не сум љубител на фикција, фала!Не ме интересира за корупцијата во Албанија или Косово, не живеам таму.
Ме боли што дознав дека не сте ништо подобро од албанците, всушност сте полоши, а цело време мислев дека дивите албанци ќе се питомат меѓу цивилизираните македонци, затоа и верував и сакав да верувам во соживотот.
Ме интересира што сте учеле на историја....
Сакаш докази дека албанците живееле во Македонија пред отоманскиот период?
Odi kaj Branko, ke ti gi dade i dvete.Аболициран? Дај да ја видиме пресудата.