Подемот на крајната десница во Европа

• Креатор на темата Креатор на темата Ligar
  • Време на започнување Време на започнување
Целта е човештвото да прерасне во планетарна организација. Обединета Европа е првиот чекор. Националните држави ви се 300 години заостаната идеја. Ама добро. Лека полека ќе ве еманципираме :cool:
Не во планетарна организација туку во една држава со светска влада која што ќе контролира 100% од светот наместо сегашните 95 %. Каде што никој ќе нема право на само определување а автоматски со тоа и за сопствено размислување. Никој каде што не ќе може да избега заради ``антипатриотски`` (читај сноуден, асанж револуционери) дела и сите ќе ги снајде казната.

Не во планетарна организација туку во една држава со светска влада која што ќе контролира 100% од светот наместо сегашните 95 %. Каде што никој ќе нема право на само определување а автоматски со тоа и за сопствено размислување. Никој каде што не ќе може да избега заради ``антипатриотски`` (читај сноуден, асанж револуционери) дела и сите ќе ги снајде казната.
А кој па рече дека неолибералниве гомна се тие што треба да владеат. Отпом потом другар, отом потом.
Читај асанж и сноуден се далеку од десничари.
Интернационала ќе биде сиот род :backa:

Како би и зачукал една на оваа плавава да сум на негово место за цел живот да запамети
Ke zachukash ama ke te goltne mrak dodeka trepnesh.A ako nekoj imigrant ja siluva ke go opravdaat deka imal seksualna potreba pa moral da ja siluva dismissed ke kazhe sudijata i ke udri so chekanot. I ako zhenichkava neshto se buni ke ja proglasat za rasista, islamofob i koj znae ushte shto ne.

А кој па рече дека неолибералниве гомна се тие што треба да владеат. Отпом потом другар, отом потом.

Па ја не викам дека се десничари, туку антиглобалисти .

Тоа никогаш нема да го дочекате

Тоа никогаш нема да го дочекате

Можеби ние не, ама тие после нас - можеби да.

Се додека нашите потомци си имаат работа со истите крвопијци кои и на нас ни` ја цицаат крвта, можно е такво крвопијско сценарио да стане реалност, за жал.

@Dexter26
Твое мислење за муабетов?

Малце го попуши Терезка м?:) ај уште едни вонредни нека напраи па ќе лапа опозиција.

Подемот на десницата :pos:
После трамп узбрдо тргна десницава :X3:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom