Подемот на крајната десница во Европа

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.147
Поени од реакции
27.723
Целта е човештвото да прерасне во планетарна организација. Обединета Европа е првиот чекор. Националните држави ви се 300 години заостаната идеја. Ама добро. Лека полека ќе ве еманципираме :cool:
Не во планетарна организација туку во една држава со светска влада која што ќе контролира 100% од светот наместо сегашните 95 %. Каде што никој ќе нема право на само определување а автоматски со тоа и за сопствено размислување. Никој каде што не ќе може да избега заради ``антипатриотски`` (читај сноуден, асанж револуционери) дела и сите ќе ги снајде казната.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.958
Поени од реакции
15.175
Не во планетарна организација туку во една држава со светска влада која што ќе контролира 100% од светот наместо сегашните 95 %. Каде што никој ќе нема право на само определување а автоматски со тоа и за сопствено размислување. Никој каде што не ќе може да избега заради ``антипатриотски`` (читај сноуден, асанж револуционери) дела и сите ќе ги снајде казната.
А кој па рече дека неолибералниве гомна се тие што треба да владеат. Отпом потом другар, отом потом.
Читај асанж и сноуден се далеку од десничари.
Интернационала ќе биде сиот род :backa:

Член од
1 ноември 2005
Мислења
2.142
Поени од реакции
1.256
Како би и зачукал една на оваа плавава да сум на негово место за цел живот да запамети
Ke zachukash ama ke te goltne mrak dodeka trepnesh.A ako nekoj imigrant ja siluva ke go opravdaat deka imal seksualna potreba pa moral da ja siluva dismissed ke kazhe sudijata i ke udri so chekanot. I ako zhenichkava neshto se buni ke ja proglasat za rasista, islamofob i koj znae ushte shto ne.

ultras1988

4600
Член од
6 февруари 2014
Мислења
3.029
Поени од реакции
7.131
А кој па рече дека неолибералниве гомна се тие што треба да владеат. Отпом потом другар, отом потом.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.147
Поени од реакции
27.723
Па ја не викам дека се десничари, туку антиглобалисти .

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.769
Поени од реакции
12.107
Тоа никогаш нема да го дочекате

Член од
24 април 2008
Мислења
11.060
Поени од реакции
12.602
Тоа никогаш нема да го дочекате
Можеби ние не, ама тие после нас - можеби да.

Се додека нашите потомци си имаат работа со истите крвопијци кои и на нас ни` ја цицаат крвта, можно е такво крвопијско сценарио да стане реалност, за жал.

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
@Dexter26
Твое мислење за муабетов?

S

silmarillion

Гостин
Малце го попуши Терезка м?:) ај уште едни вонредни нека напраи па ќе лапа опозиција.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.958
Поени од реакции
15.175
Подемот на десницата :pos:
После трамп узбрдо тргна десницава :X3:

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148