Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Дал ми линк за состав на новата влада[DOUBLEPOST=1495313441][/DOUBLEPOST]
а ти знаеше за кражбите и проневерите?[DOUBLEPOST=1495313462][/DOUBLEPOST]
нешо линк да видам состав на новата влада....?

Па прочитав на интернет така што не знам дали е точно Колку министерства имаше дуи во коалиција со вмро ?

И?

Каква врска има тоа што дпмне оди во опозиција, и тоа што ќе леташ од работа со сметките на албанците?

Која е поентата на таа анкета?
rabota? alo?
prasanjeto bese vo duhot na sozivotot. Ili eve povtorno vo duhot na sozivotot slozno i nie da prestaneme da gi plakame smetkite i da pocneme da si gradime koj kaj stigne.

И помалку од 5 милјарди надворешен долг и помалку од 4 милјарди долгови по разни основи на стопанстввото

Ептен душа од чоече ама ја пиоше би рекол дека на @Ставрогин може вода да му носи
Posochi koja drzhava na Balkanot nash ridest, a i poshiroko, ne e zadolzhena. Koga ke go zemesh dolgot kako procent od GDP i Makedonija ne e tolku losha. Nekade okolu 60% give or take.

prasanjeto bese vo duhot na sozivotot. Ili eve povtorno vo duhot na sozivotot slozno i nie da prestaneme da gi plakame smetkite i da pocneme da si gradime koj kaj stigne.

10 години апсолутно ништо не ви сметаше така? Сега почнаа наеднаш да ви сметаат сите тие исти работи што ги имало во времето на дпмне? :lolzz:

10 години апсолутно ништо не ви сметаше така? Сега почнаа наеднаш да ви сметаат сите тие исти работи што ги имало во времето на дпмне? :lolzz:
koj rece deka ne mi-ni smeta? patem ovoj problem se vlece uste od starata kamarila na sds pred 20tina god. a izgovorot na ljockite e pazi ulicite ne cinele pa zatoa ne plakjale za struja

:pos:Ти вистина комедијант си бил.Очигледно конкрит овде ви е духовен водач на сектава,пошто сите почнувате да се изразувате со гатанки и со некој жален обид за сарказам:tapp:
Јас не победив,и победа за славење засега немам,ќе славам ако почнат да ги ебат вмровците и да го растураат вмровското здружение на се најгадно на земјава на парчиња....
А ќе почнат ...Trust me on this one :)
Имам дискретни врски у Виена за пациенти во вакво душевно стање ко твоево.. :) Дури и покритичен си о некои овде, Дај ќе организираме и собирање пара само да не гледаме ваква душевна патња...:) ;) Вмро бе суртук не може да се растури, само ќе излезе препородено и посилно и прочистено од слабаци, интересџи и лажни пророци. Со појасна,,, незаматена од разни мативоди ...цел и моќ да ја реализира..... А ти Грофе нормално , пак ќе се сликаш со прстот у уста...:) :) :) :)

Posochi koja drzhava na Balkanot nash ridest, a i poshiroko, ne e zadolzhena. Koga ke go zemesh dolgot kako procent od GDP i Makedonija ne e tolku losha. Nekade okolu 60% give or take.
so e bitno, slepcite samo neka ni davat krediti, posle koga ke nema za vrakanje neka mu ja mislat, toa ke bide niven problem ne nas.

Па прочитав на интернет така што не знам дали е точно Колку министерства имаше дуи во коалиција со вмро ?
Bo 2011 имаа 7 министри плус 2 заменици со ресори за евроинтеграции и рамковен

Имам дискретни врски у Виена за пациенти во вакво душевно стање ко твоево.. :) Дури и покритичен си о некои овде, Дај ќе организираме и собирање пара само да не гледаме ваква душевна патња...:) ;) Вмро бе суртук не може да се растури, само ќе излезе препородено и посилно и прочистено од слабаци, интересџи и лажни пророци. Со појасна,,, незаматена од разни мативоди ...цел и моќ да ја реализира..... А ти Грофе нормално , пак ќе се сликаш со прстот у уста...:) :) :) :)

А исто господинот груевски ќе е претседател или како ви е планот? :pos:

so e bitno, slepcite samo neka ni davat krediti, posle koga ke nema za vrakanje neka mu ja mislat, toa ke bide niven problem ne nas.
ко шо на грците им е гајле за враќање на парите....
ееее деца, мислиш така капитализмот а запат успеал, со фрлање на пари залудно?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom