VOLK2234
еврофоб и хомоскептик
- Член од
- 16 септември 2008
- Мислења
- 5.517
- Поени од реакции
- 4.387
Каде е? нешто не го гледамТи ставив скриншот.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каде е? нешто не го гледамТи ставив скриншот.

Ах да, сега ја видовБарај и ќе најдеш. Оди страна поназад на моето второ реплицирање.
Наместо да плачеш зошто не сум ти одговорил, наредниот пат пред да ми го пишеш никот, стави "@" ,
вака испаѓа дека ме прашуваш, а стискаш палци да не ти одговорам, демек,
ете ја го прашав, ама он немаше аргументи и не ми одговори, значи јас сум победникот.
Буквално.@VOLK2234 Houston, do you copy?
Ах да, сега ја видов

Значи,
@Кајганеро - ова е тагнување (стига нотификација)
@Кајганеро -не е тагнување ( @ + copy-paste на Кајганеро )
Така да:
Буквално.
Само ако ми стигне нотификацијаНемој Волкчеее да се ваѓаш, ти барем читаш страна по страна.

Само ако ми стигне нотификација
Глупи муабети и постови секогаш прескокнувам по default, исто ко да не сум ги видел (освен ако не стигнало нотификација).Ајде можеш и подобро, не си до толку нели? Баш таа страна ти си ја прескокнал, а секундарно реплицираш со другарчињата ако ви оди во прилог.

Николче шизофреничарот изиграва премиер ама не му врви му се смее народов
Николче шизофреничарот изиграва премиер ама не му врви му се смее народов И овде гледам волци лисици се собрале бранат што не се одбранува.Уф колку е убо ова гмизавење,просто да си отвори пивце човек и да ужива во "падот на Берлин".Многу е тешко да си вмроец сега,одвај чекам сега кога че почнат да викаат дека тие не биле со грујо туку биле десничари тој бил помало зло,па дека тие за Македонија биле тој ги прелагал а знаеш дека срценцето му се кини оти во тракторчето или в работилница го чека слика од Грујо било је лепо док је трајало
И овде гледам волци лисици се собрале бранат што не се одбранува.Уф колку е убо ова гмизавење,просто да си отвори пивце човек и да ужива во "падот на Берлин".Многу е тешко да си вмроец сега,одвај чекам сега кога че почнат да викаат дека тие не биле со грујо туку биле десничари тој бил помало зло,па дека тие за Македонија биле тој ги прелагал а знаеш дека срценцето му се кини оти во тракторчето или в работилница го чека слика од Грујо било је лепо док је трајало
 [/QUOTE]
[/QUOTE]То е услов за членска од вмроСмешен си.
и заборави уште нешто, strogo koristenejE na latiniCa procledena so pe4atni gre6ki za zastita na unitarnosda i kiriwskoto pisnoТо е услов за членска од вмро
Што коментираш на темава тогаш? Смешен си.
То е услов за членска од вмро
и заборави уште нешто, strogo koristenejE na latiniCa procledena so pe4atni gre6ki za zastita na unitarnosda i kiriwskoto pisno
Навистина не ми е јасно од каде толку негативна енергија во вас кога победивте?Ви, д ситизенс оф д ворлд, ви аре врајтинг он сирилик ивен вен ви шуднт ду дет.

и заборави уште нешто, strogo koristenejE na latiniCa procledena so pe4atni gre6ki za zastita na unitarnosda i kiriwskoto pisno
Навистина не ми е јасно од каде толку негативна енергија во вас кога победивте?
Нека не ве нервира Грујо што се шета ко премиер, кога не е премиер, само ве трола.
Опуштете се, кај и да е, господинот Заев ќе ви донесе живот, кој до сега го немавте, ама од сега ќе го имате
Trust me on this one
 Ти вистина комедијант си бил.Очигледно конкрит овде ви е духовен водач на сектава,пошто сите почнувате да се изразувате со гатанки и со некој жален обид за сарказам
Ти вистина комедијант си бил.Очигледно конкрит овде ви е духовен водач на сектава,пошто сите почнувате да се изразувате со гатанки и со некој жален обид за сарказам