Па јадел гомна печалбаро од Италија а? Да не беше Беласица како клуб и бате Ване ќе го сонуваше Лацио и шампионската титула со Интер , саа ќе бераше уште тутун у Попчево , ти ебам гнидата од човек. Ега да скрше нога и да не заигре веќе , и без тва си е посветан на бизнисо со урбаната мафија у Струмица.
Пандев нема врска со соопштенијата на ФК Академија Пандев, тама луѓето што се вработени да го водат PR на клубот си вадат такви соопштенија, иако јас и не гледам нешто лошо у тава бидејќи стварно Беласица е гордоста на градот.УО на ФКБ можеше со 4 слики да ги демантира на Академците и да ги замолче за век и векови, оти ги нема ? Сите што сме биле знааме и за дресовите од репрезентацијата од Пандев и Попов.И за стадионот нека се каже која сума на пари се бара од Академијата, и едните и другите, па да пресудаме кој колку мисле добро на фудбалот во Струмица.
Јас мислам оти редно е Пандев да излезе на телевизија и да каже се јасно и гласно, друго решение да побара средба со Ајдуците (јас не сум повеќе дел од нив) или со веќе расформираниот и неактивен фанклуб и да им образложе која е причината што се дешават такви глупости од нивна страна како клуб.
И ако сакаме да бидаме реални во моментот доприносот на Академија Пандев за македонскиот фудбал е огромен, иако на жал тој се спроведува на штета на Беласица, и тава е факт.