- Член од
- 2 септември 2010
- Мислења
- 7.148
- Поени од реакции
- 7.516
Па заедно го направиле ова, не знам дали знаеш.Прегледај го приврзокот 171018
Другар ти ќе го јаде.Види што потпишал.
Да видиме Али,Села и џихадистине како ќе реагираат.
Па заедно го направиле ова, не знам дали знаеш.Прегледај го приврзокот 171018
Почнаа да бегаат глувците.
Знаеш како викаат, стапот има два краја, пази што му посакуваш на тој што не ти е истомисленик за да не се најдеш и ти во таква состојба. Ако ваквите како тебе со вакви ставови планираат да бидат власт тешко дека ќе преживеат до крајот на годинава а не па 4 години.Куртон еден ти ќе ми кажуваш што се случувало. Од вакви релативизатори ко тебе остана вмро на власт 11 години. Не се сеќирај уште од прв ден ќе ги критикувам јас сдсм, а ваквите ко тебе ќе клечат и ќе пушат, безразлика кој е на власт. Бркај работа сега, знам дека ви се руши светот пред очи. Тежок е ударот од земја. 11 години живеевте во бајка, не ни помисливте дека можете да паднете. Бркај работа сега не ме цитирај жити се.
Jadnik.Прегледај го приврзокот 171018
Некако мислам дека нивната приказна суште не е завршена.Тврдокорни... слабо! Ај што ве снема од улиците ве снема, ама и од форумов да не си дадовте оставки? Или користите тоалет... знаете она чувство како пред писмена работа по математика?
A резултато од уринокултура дека е ?Прегледај го приврзокот 171018
Штета, а баш имале спремено убави прилози како Груевски решава некој проблем на граѓаните (а у позадина стои градоначалникот со рацете на курот) или некој министер му реферира до каде е работата на некој проект.... Се кладам дека и шител и анал5 уште вечер ке почнат да му го пушат на Заев.Ќе има статија дека за 4 месеци саатот ќе се врати еден час поназад.
Не знам.Но ќе дознаеме за набрзо.Се уште не е формирана владата.Од тоа што го бараа само Тала спикер што го ставија.Па заедно го направиле ова, не знам дали знаеш.
Канал 5 веќе ја смени плочата. Сител не верувам.Штета, а баш имале спремено убави прилози како Груевски решава некој проблем на граѓаните (а у позадина стои градоначалникот со рацете на курот) или некој министер му реферира до каде е работата на некој проект.... Се кладам дека и шител и анал5 уште вечер ке почнат да му го пушат на Заев.
Не е мој потпис па јас да бидам јадник.Jadnik.
Одлично решение, рецесија и економска стагнација врзани со аранжмани на ММФ и Светска Банка, помилина решение - здравје.Spored mene najdobar period bese tokmu toj 2002-2006 so Nikola Popovski kako minister za finansii. Se nadevam Zajko ke go angazira povtorno vo novata Vlada. Samo on ako moze da ne izvadi od finasiskite gomna u koi ne frlija Gruevski & co.
aha, a potkupot e prvoaprilski skec taka? i ti si od tie so slusaat i gledaat samo po potrebaЈа пример плукам по се што е апашко. Независно тоа дали е турк, шип, каур, циган или шогоде.
Национализам е за дудлачи. Ко тебе и програмеров пример.
Тоа е еден глуп папир за да фикусот не се срамува и на суво да го даде мандатот... Абе овој Хојт бил лекот, за два часа не стави во ред. Предлагам да побараме од Трамп да ни го прати Хојт на два- три месеци, има да не оправи за наредните 100 години....Прегледај го приврзокот 171018