sankerce
прогресиФ
- Член од
- 6 март 2009
- Мислења
- 3.072
- Поени од реакции
- 4.942
Ќе фаќа џаде овој. Гарант!
Ќе фаќа џаде овој. Гарант!
само да не се повтори и сдс од 2002-2006 .... или 1991-1998 па да биде куку нонен зашто сум го гласал.Пао. Честито другари да не дозволиме ни половина од дпмне да се повтори.
rekol deka se otkazuva ama jas mislam deka sepak keja sprovedat platformata stoposto ne izlaza zaef ne trebase precedatelot da mugo dade mandatot ahh keni ja upropastat drzafata segaМене само една работа ме интересира. Дали Заев го доби мандатот, затоа што се откажа од тиранската платформа или сепак ќе ја реализираат тиранската платформа?
Ја пример плукам по се што е апашко. Независно тоа дали е турк, шип, каур, циган или шогоде.mnogumina se spremaat, i od tie slepcite so go glasaa predavnickiot dudlac i sto sfatija kakva greska napravile i do koe derege istiot toj predavnik si kenja po drzavata. vlast da imaat tie so plukaat po se sto e makedonsko.
Cry me a river?само да не се повтори и сдс од 2002-2006 .... или 1991-1998 па да биде куку нонен зашто сум го гласал.
Од утре почнуваат, новиот ник ќе ти биде Bob SfungjeriМене само една работа ме интересира. Дали Заев го доби мандатот, затоа што се откажа од тиранската платформа или сепак ќе ја реализираат тиранската платформа?
Ќе има статија дека за 4 месеци саатот ќе се врати еден час поназад.Многу ме интересира како ќе изгледаат известувањата на Сител, Курир и Република по врачувањето на мандатот.
Тоа пошто најверојатно не се сеќаваш што се случувало тогаш, ама не си ти крив, криви ти се родителите што не те исклецале порано.Cry me a river?
После толку крадење не знам дали остана нешто за крадење.Дали се луѓево реални за радување со новава власт дека ќе било подобро? Исти курац се сите. Буквално сите. Се сменија само криминалците што ќе се богатат наредни 4 години а народот па ќе си трпи. Боже проста маса народ ама сме страшно.
Куртон еден ти ќе ми кажуваш што се случувало. Од вакви релативизатори ко тебе остана вмро на власт 11 години. Не се сеќирај уште од прв ден ќе ги критикувам јас сдсм, а ваквите ко тебе ќе клечат и ќе пушат, безразлика кој е на власт. Бркај работа сега, знам дека ви се руши светот пред очи. Тежок е ударот од земја. 11 години живеевте во бајка, не ни помисливте дека можете да паднете. Бркај работа сега не ме цитирај жити се.Тоа пошто најверојатно не се сеќаваш што се случувало тогаш, ама не си ти крив, криви ти се родителите што не те исклецале порано.
Ниедна партија не може да биде вечно на власт, тие се менливи но простата маса народ ќе остане секогаш проста маса ( независно дали гласала за сдс или дпмне ) а ти си класичен пример.
Spored mene najdobar period bese tokmu toj 2002-2006 so Nikola Popovski kako minister za finansii. Se nadevam Zajko ke go angazira povtorno vo novata Vlada. Samo on ako moze da ne izvadi od finasiskite gomna u koi ne frlija Gruevski & co.само да не се повтори и сдс од 2002-2006 .... или 1991-1998 па да биде куку нонен зашто сум го гласал.