Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
mene mozes kontaktirat jer sam ti poslao liste i na tu poruku mozes pisati dalje iako su svi ostali kojim se nisam javio blokirani da prvi pisu ,rekao sam da ne pregledam pp jer mi treba puno vremena i onda ne bi mogao svima poslati liste kad traze javno a ima onih jacih clanova koji jos uvjek ne zele da traze javno te liste jer valjda se boje da neko ne vidi da su trazili ili sta vec

I ja sam te probao dobiti na PP, ali bezuspjesno.
Ako dijelis liste, sjeti se i mene.
Ova od 1600 je skoro poderana.

Pa to su ti bile stalker liste i sad zamisli koliko servera je unistio a u tisini koliko ljudi je moglo gledati i svi zadovoljni.Meni licno je unistio 16 vrhunskih listi sa domacim kanalima

bile tvoje? izvini onda ako si ih platio a ja unistio slanjem nekom ko ih nije imao a trazi

i kako ti znas koje su liste? nisam tebi poslao jer nisi ni trazio javno

bile tvoje? izvini onda ako si ih platio a ja unistio slanjem nekom ko ih nije imao a trazi

FEAR,
A sta je sa nama obicnim smrtnicima koji javno trazimo, a nismo restrimeri, niti objavljujemo liste,
a niti ih prodajemo?
Hoces li i nama dati ili ne, da ne pisemo vise i ne molimo vise.

Poslao mi drug naravno da nisam platio nisam ni to rekao nego ih gledalo dosta ljudi.Nemoj sada trazit izliku da mi ne posaljes :D.
Jer svi smo nesto napisali onda tvoje ne stoji da necemo da te molimo za liste.
I videces jos nesto ovaj post mi niko nece lajkat heheheh
:angel:

Последно уредено:
FEAR ajde meni posalji nesto dobro zahvaljujem unaprijed

.FEAR Ajde meni posalji nesto dobro zahvaljujem unaprijed ako imas

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom