Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Jel neko probo valja li ovo , ide li na sok ....

lisacj.jpg
Bogohuljenje je mesanje alkohola sa bilo kojom vrstom sokova, zasladjivaca, ona piva od limuna, narandze, ananasa, bljak.

mene mozes kontaktirat jer sam ti poslao liste i na tu poruku mozes pisati dalje iako su svi ostali kojim se nisam javio blokirani da prvi pisu ,rekao sam da ne pregledam pp jer mi treba puno vremena i onda ne bi mogao svima poslati liste kad traze javno a ima onih jacih clanova koji jos uvjek ne zele da traze javno te liste jer valjda se boje da neko ne vidi da su trazili ili sta vec
I ja bi jednu a da nije u onoj 1600 ili barem da nije javna one sve domace mi stale ili skakucu pozdrav za FEAR

mene mozes kontaktirat jer sam ti poslao liste i na tu poruku mozes pisati dalje iako su svi ostali kojim se nisam javio blokirani da prvi pisu ,rekao sam da ne pregledam pp jer mi treba puno vremena i onda ne bi mogao svima poslati liste kad traze javno a ima onih jacih clanova koji jos uvjek ne zele da traze javno te liste jer valjda se boje da neko ne vidi da su trazili ili sta vec
I ja bi jednu

kako to staviti na smart serije F.Jedino povući s ip koju ja ne znam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom