Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sto bi rekao prost narod " Najgore je kad se stavi obraz pod guzicu"Bas interesantno!Jutros stavljas listu od FEARa na Forum javno,a sad brze bolje trazis listu od njega opet.Zaista interesantno.
E moj FEAR dobro dosao u stvarnost sad vidis kakvi su ljudi zato je kod mene preko 10000 listi nekad istrunulo da nisu prekoracile moj laptop.Ali od tebe jos uvijek ocekujem pm cak mi nisi ni odgovorio sta sam ti zadnje napisao mozda nisi ni otvorio okslao sam svima redom ,dok ja posaljem 20 novih se javilo ,posaljem njima ,refresujem forum ima jos 20 ,medju njima mozda bio i ti ,slucajno te preskocio a ti rekao da sam supak na njemackom jer ti nisam odma poslao ,mogao da se strpis da se vratim na one koje sam preskocio i sad unistavas clientportal liste iz tih 1600 listi
Ovo je Kajgana druze!!!Koliko su jadni ovi sa SF sa ovim linkovima gde vredjaju druge, nadam se da ce urednici da reaguju.
Ja nikog ne vrijedjam .. lista sa tim u/p postoji... skeniraj pa ces da se uvjerisKoliko su jadni ovi sa SF sa ovim linkovima gde vredjaju druge, nadam se da ce urednici da reaguju.
ubij ,ubijКод:http://clientportal.link:8080/get.php?username=tony1&password=tony1&type=m3u