sankerce
прогресиФ
if vmro = mnozinstvo then
vmro := vlada;
else if sdsm = mnozinstvo then
sdms := vlada;
else
error
Фатал елс ерор. Вери фатал.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
if vmro = mnozinstvo then
vmro := vlada;
else if sdsm = mnozinstvo then
sdms := vlada;
else
error
Ова е оригиналниот документ на Wikileaks објавен во 2012 година, а ова на сликата е истиот тој документ едитиран во фотошоп левел сендвич.
Неписмените едитирале документ од 2012 година
Обрнете внимание на текстот![]()
А кој прво го објави ова уствари? Некое порталче на Вилипче или тие Мина или како и да беа со 5 миљона посетители а постојат од пред 3 дена? Чисто процедурално правно и кривично де да си знаеме.
Интересен е моментот што има завршено воена академија во Белград.Таљат прича српски! Па могуче да е од српски тајни служби?![]()
Pusti strav od Tvrdokornite.Интересен е моментот што има завршено воена академија во Белград.
А и српски прича супер. Јас сум "изненаЃен".
Абе СЈО нешто се стиши ги нема да отворат некоја нова истрага со бомбастични прес конференции, а?
Pusti strav od Tvrdokornite.
Едно е да делуваш како за греота, сосем друго е да бидиш за греота. Така од мајка природно што би рекле.И тебе и маде најдобронамерно ве советувам пред обидите за хумор и сарказам малку повеќе да се обидете да размислувате, пошо си пукате у нога и делувате за греота.
JАС ПЛАЧЕВ КОГА ТАМАРА ЃОРЃЕВИЌ ЈА ИСФРЛИЈА ОД ФАРМА!NE ZAPLAKAV KOGA UMREA KUM MI I SIN MI , ZA VMRO I ZA MAKEDONIJA 1000 PATI IMAM PUSTENO SOLZA!
СЛОБОДА ИЛИ СМРТ!!!!"