Врска со „врски“

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Pa site li nemaat samodoverba ????

Ja nieden ne vidov da prijde na devojka ... nesto ne e u red zasto e toa taka ?

Да не чекаат женските први да пристапат? :uvo:
и стравот од одбивање е тука присутен

Јас немам ништо против вакво местење.
Што има лошо у тоа,некому може му било срам да дојде и да ми каже дирекно дека му се свиѓам,па мора преку другар,да сврти другаров одоколу.
И мене на пример многу ми е срам да одам на некој што не го познавам,а ми се свиѓа да му кажам еј ми се свиѓаш,затоа барам дргар/ка што се знае со него за да ме упознае,па да си терам јас.
Ништо чудно и ништо страшно.

Ja mislam deka posle 10 popieni korpi na normalen za zapad nacin na prioganje ( direktno ) prosecniot Skopjanec ednostavno se otkazuva i ide po kladilnici so bilten u ruka ...

Jas samo zboram sto vidov ... gledam snimam nikoj na nikoj ne mu prioga ... pa se prasuem ebe li nekoj nesto u drzavata ili i toa e mizi butaj ????

Ja mislam deka posle 10 popieni korpi na normalen za zapad nacin na prioganje ( direktno ) prosecniot Skopjanec ednostavno se otkazuva i ide po kladilnici so bilten u ruka ...

Jas samo zboram sto vidov ... gledam snimam nikoj na nikoj ne mu prioga ... pa se prasuem ebe li nekoj nesto u drzavata ili i toa e mizi butaj ????

Не примети дека функционираме по принцип на Магнетни Полиња?
Колку поскап магнет на привезок имаш, привлечната моќ ти се зголемува пропорционално. Истото важи и за ботоксот.
Во овие случаи, приоѓањето е неизбежно. Незнам како не си забележал :)

Jebote sto ti e magnetizam ...NAUKA !

A ima i drug paradoks ja koa i mestev na bratucedka mi decko asalen taa ni da cue a samo mi cmizdri nemam decko, nemam nikoj bla bla ja sum nesrekna ama so VRSKi ne sakase ...

Na zapad toa e normalno luge si imaat i klubovi za tie raboti i ne e nisto sram

si plaakas 20 funti imas spisok luge si se upoznavate komu ide

ili

SPEED DATING ... sekoj so sekoj po 5 minuti pa stanues menjas masa ides na druga u 75 % slucai nekoj nekoj naoga na kraj...

A ovde em nikoj nikogo ( osven tie magneticnite ) em se zalat luge posle ... ne mi e jasen PARADOKSOT nevidena rabota

Koj ne naprai na ovakva NEEBICA eden night klub za SPEED DATING u Skopje eve na ... ima li takvo nesto ja mislam ne ?

јас мислам дека тоа се сепак само -детски- работи.....тоа секој го правел некогаш, но со текот на времето, мислам дека сите сами ја превземаат иницијативата...или би требало да ја превземаат....:helou::vozbud::wink: инаку машките треба секогаш сами да приоѓаат..ептен е смешно или глупо да праќаат другар,, а за женските е по океј........ама добро,зависи и од начинот,,понекогаш би можело да биде и слатко хехехехе

Не сакам врска со “врски“.
Многу се нервирам кога сите зафатени околу мене,ќе почнат да ми зборат:Ај ти местам другар на другарот на дечко ми,или братучед на тој и тој,ајде само да ве запознаеме,па после ќе си видиш.

Не сакам такви работи.
Сакам се да биде спонтано,неочекувано,полека да си се запознавам со типот,а не со стројници.

Се што е така со зборење,стројници,врски,местења и сл.,барем колку што досега сум видела и забележала пропаднало,зашто било изнасилено и некако вештачки.

Јас еве кондури чекам, па ако ми ги донесат значи биднало, ако не ќе се навратам на темава и се подетално ќе објаснам....:back:

Ма какви врски, јас пристапувам на девојче само пијан. Во други ситуации сум срамежлив многу. А ако добиеш корпа како што вика Винстон, билтенот во рука и правец Маракана. :pos:

Ne sum imala vakva vrska dosega-samo tolku od mene...

Не сум имала ваква врска досега со стројници.

Би ме изиритирало тоа што дечкото нема самодоверба, храброст или било што да дојде да се запознае, па сам да почне разговор, да процени, да ме праша дали сакам воопшто да имам нешто со него и сл. Ќе добијам впечаток дека сака да ме сервира мене некој на чинија специјално за него, а тој да не мрдне ни со прст.
Првиот впечаток би бил тој.

Ако сам не си средиш никој нема да ти среди. Па не е возможно некој да е така глуп да зопочне врска каде почетокот се одвива со помош на некој трет. За деца од 13 до 16-17 години може, ама „фраер\ка“ од 22 години да бара местенки и да кажува колку се срами некако е излитено и глупо.

Не би ми претставувало тоа проблем,сепак зборам за некој да ме упознае ако ја знае нели,но немам проблем и прв да пристапам,само слободно и напред но како тргнало тоа дека секоја втора девојка во градов мисли дека е Анџелина Џоли а ти не си нејзиниот Бред Пит...тешко :toe: па после не се пуштале момчињата во градов,педери биле ово оно...а излагаш во дискотека почнуваш да правиш со некоја првпат што ја гледаш муабет а она превртува очи и одма она шмизларското...Леле сеЉак :tapp: ама затоа Валијант праи пари....
аиии се вознемирив а :pos2:

А бе луѓе ОК е се со она врска БЕЗ врски, одиш праиш муабет ова она, ама треба да имаш мало познавање за личноста што ти се допаѓа однапред. Да не се случи одиш на шанк седнуваш до него/неа, велиш Здраво, како си? и тука ви завршува муабетот за целата вечер, потоа само се гледате и потсменувате еден на друг мислејќи се како да станете и да си одите од тоа место!
Ама и ова е сепак пракса. Еднаш ќе немаш муабет, два пати ќе немаш, трет пат ќе ти текне некоја интересна тема за разговор, потоа друга, трета.....и ќе напишеш на крај љубовен роман!
Секој со свој `ксмет!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom